Liisa PulkFoto: STANISLAV MOSHKOV
Tele
26. jaanuar 2021, 23:04

Liisa Pulk hakkas pead munaga pesema: läksin õhtul teatrisse ja juuksur vaatas, mis omlett mul peas on (4)

"Kui midagi oli vaja, siis pidime parandama, ise tegema, vahetama, äärmisel juhul ostma kasutatuna," sõnab näitleja Liisa Pulk "Ringvaates", et võttis koos Kalle Sepaga vastu pöörase väljakutse ja otsustas keskkonnasõbralikumaks inimeseks hakata.

Sepp ei tohtinud kuu aega autoga sõita ning Pulk ei tohtinud ühe kuu jooksul midagi uut osta. "See ei puudutanud toitu, aga kodukeemiat ja kehakeemiat ehk kõike, mida paneme keha peale," selgitab Pulk. 

Näiteks pesi naine soodaga hambaid ja munaga juukseid. "Panin muna pähe. See oli mõnus ja toitev, pesin ära, aga siis tuli välja, et ma olin läinud liiga sooja veega duši alla. Läksin õhtul teatrisse grimmi ja juuksur vaatas, et mis omlett mul peas on," meenutab näitlejatar naljakat seika.

"Viskan väga vähe ära toitu. Näiteks mõtlen väga läbi, mida ma ostan ja teiseks kõik jäägid kasutan ära ikkagi järgmistes toidukordades," sõnab Pulk, kuidas kuupikkune eksperiment teda muutis.

Lisaks sai temast ka suur soodafänn. "Soodaga koorisin nägu, pesin hambaid, nõusid, kraanikaussi, vetsupotti, köögipindu. Ma tegin peaaegu kõike soodaga ja toimis hästi."

Vaata täispikka intervjuud videost.