Orianne Cevey ja Phil Collins. Foto: Vida Press
Inimesed
26. jaanuar 2021, 17:07

Phil Collins sai eksnaise 40 miljoni häärberist välja visatud ja maja müüdud (11)

Valus peatükk Phil Collinsi elus on läbi: ta leidis ostja oma Miami häärberile, kus viimastel aastatel olid hargnenud dramaatilised sündmused.

40 miljonit dollarit maksev villa tõusis mullu Collinsi eraelulahingu keskmesse: selgus, et tema eksabikaasa Orianne Cevey elas häärberis koos oma uue mehega ning keeldus sealt lahkumast. Phil (69) ja tema kahe poja ema Orianne (46) olid aastaid tagasi lahku läinud, kuid mõne aasta eest ära leppinud ning kooselu jätkanud. Naine andis koguni mõista, et nad võivad uuesti abielluda. Kuid mullu suvel sai Collins ootamatult teada, et eksabikaasa on Las Vegases abiellunud hoopis Thomas Batesi nimelise noormehega (31).

See Phil Collins' magnificent Miami home – with glittering views of the city skyline

Posted by One Lifestyle on Pühapäev, 24. jaanuar 2021

Nagu alandusest veel vähe olnuks, tõi Cevey noore mehe majja ning keeldus elamist vabastamast. Collins ei pääsenud omaenese üliluksuslikesse valdustesse, sest Orianne oli vahetanud turvakoodid ning palganud turvamehed. 

Genesise staar kaebas eksnaise kohtusse ning pani maja müüki, kuid New York Posti teatel loopis eks talle kaikaid kodaratesse ega lubanud kinnisvaramaaklerit majja seda potentsiaalsetele uutele omanikele näitama. Kohtulahingus võttis Orianne kasutusele karmid võtted, süüdistades Collinsit impotentsuses ja pesematuses. Cevey nõustus häärberi vabastama alles 21. jaanuariks. New York Posti teatel on imekaunis elamine juba uue omanikugi leidnud: kinnisvarabüroo kodulehe andmeil peaks tehing varsti toimuma.