Billie EilishFoto: Reuters/Scanpix
Ilu ja mood
27. jaanuar 2021, 10:00

Staaride lemmikuks on saanud soeng, mis tekitas veel hiljuti õudusjudinaid

Kui tahaksid tänavu oma juuste peal midagi uut katsetada, võid proovida staaride seas üha enam populaarsust koguma hakanud mulleti lõiget.

Mulleti üle on nalja heidetud aastaid – kui kümme aastat tagasi iseloomustas seda soengut lause business in front, party in the back (ees äri, taga pidu – eesti k.), siis koroonaajal sai peamiseks meemiks Joe Exotic oma blondeeritud mulletiga.

Tänu juuksuritele on võimalus aga Exoticu stiilist kaarega mööda käia ja lasta endale midagi palju ägedamat lõigata. Saa inspiratsiooni staaridest, kes mulletiga tõeliselt ägedad välja näevad!

Miley Cyrus

Miley oli esimene, kes vanakooli mulleti taas suurele pildile tõi, kuigi ka tema katsetab järjest uusi lõikeid.

Halsey

Halsey soeng on väga hea näide sellest, et mulletit saab stiliseerida ka teistmoodi.

Billie Eilish

Billie Eilish Foto: Reuters/Scanpix

Billie avaldas hiljuti, et tema "mullet" oli tegelikult tagajärg kodus juuste värvimisele, mille tõttu tema kiharad murdusid. Kõik lihtsalt arvasid, et ka tema on värske moeröögatusega kaasa läinud. Kuigi lauljatar näeb soenguga vinge välja, olgu kõik siiski hoiatatud – ärge värvige oma juukseid kodus!

Maisie Williams

Näitleja eelistab veidi lohakamat lõiget, mida on lihtne soengusse sättida – aja juuksed sassi, lisa veidike lakki ja ongi valmis!

Rihanna

Värskeim klubiliige on Rihanna, kes eelistab klassikalisemat mulletit, mille lõikes on siiski naiselikku ilu.