Cambridge'i hertsogipaar koos oma lastega nende mullusel jõulukaardil. Foto: THE DUKE AND DUCHESS OF CAMBRIDGE/Reuters/Scanpix
Inimesed
26. jaanuar 2021, 10:23

Prints Williami pere sai täiendust! (1)

Prints Williami peret tabas mullu novembris ränk hoop: suri nende armas koer Lupo. Nüüd aga tatsuvad Cambridge'i hertsogipere kodus jälle väikesed käpad.

"Väga kurb uudis, kuid eelmisel nädalavahetusel suri meie kallis koer Lupo," kirjutas Cambridge'i hertsogipaar novembri lõpus oma 12 miljonile Instagrami fännile. "Ta oli viimased üheksa aastat meie pere keskmes ja me jääme teda väga igatsema."

Kolmeaastane prints George 2016. aastal koos oma karvase sõbra Lupoga. Foto: Reuters/Scanpix

Ajakirja Hello! teatel kolis kaheksakuune musta kasukaga spanjelikutsikas prints Williami ja hertsoginna Catherine'i majja juba enne Lupo lahkumist. "Kutsikas võeti Lupole seltsiks, et ta vanale koerale rõõmu ja energiat annaks," ütleb keegi lähikondlane.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Middleton (@jmidy)

Uue koera kinkis perele Catherine'i vend James Middleton, kes on kirglik koerapidaja. Kutsikas on üks neist, keda James ja tema pruut Alizee fotol süles hoiavad. 

Lupo oli olnud hertsoginna Catherine'i vanemate Carole ja Michael Middletoni koera Ella järglane. William ja Catherine said ta 2011. aastal pulmakingiks. Samast pesakonnast pärit emase koera Luna jättis James endale ning Cambridge'i hertsogipere uus koer on tema järeltulija.