Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
26. jaanuar 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 27. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sinu saatus on sinu enda kätes! Tee julgeid valikuid, võta vastu see, mida elul sulle pakkuda on! Protsessid on juba mõne aja eest käima läinud, saa hirmudest üle!

Sõnn
20. aprill – 20. mai

On aeg end kokku võtta, varem kogetu tuleviku nimel tööle rakendada. Oled rikas nii teadmiste kui ka läbielatu poolest, oska kogemust õigesti kasutada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Teadmised ja oskused on sinu suurim varandus, mida on võimalik pidevalt nii kasutada kui ka suurendada. Sa ei saa kunagi piisavalt targaks, alati on küllaga arenguruumi.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Alguse võib saada suhe, mis kujuneb vägagi intensiivseks. Ära proovi oma kiindumust näidata kallite kingituste tegemisega – raha eest sa tõelist armastust ei osta!

Lõvi
23. juuli – 22. august

Hommikul aeg justkui seisaks – suured võimalused on käe ulatuses, ent mingi nähtamatu sein takistab sind nende poole sirutumisel. On vaja hoogu võtta ja julgust koguda.

Neitsi
23. august – 22. september

Keskendu igapäevastele töödele ja tegemistele, hoolitse kenasti tervise eest, hoia end tasakaalus. Parem oleks, kui sa ei teeks rahalisi tehinguid, millega kaasneb risk.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sul on astuda veel väike samm, et jõuda laiemale teele, et eesmärke selgemalt näha. Saa pelgusest üle, ole valmis silmitsi seisma inimestega, kes asju otsustavad.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Suhtlemine võib keeruliseks kujuneda. Keegi ehk üritab sinuga manipuleerida ja on teadlikult negatiivset infot levitanud. Sul on keeruline aru saada, mis toimub.

Ambur
22. november – 21. detsember

Võid leida võimaluse äri alustamiseks või suurepäraseks investeeringuks. Õnnemängudega aga ei tasu hoogu sattuda – su taskud voolavad kiiresti rahast tühjaks!

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tööasjade ajamine sujub juhul, kui suhtled viisakalt ja teistega arvestad. Naissoost Kaljukitsed saavad isiklikku veetlust oma tahtmise saamiseks osavalt kasutada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kes on need inimesed, kes sulle parimat nõu anda oskaksid? Ei ole mõtet arvata, et sa parimat ei vääri - sulle antakse täpselt nii palju, kui küsida tihkad.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kõiki fakte sa teada ei saa, ent sul on võimalik igas olukorras kuulata oma vaistu. Sellest on kasu ka praktilistes ja pakilistes töösituatsioonides otsuste tegemisel.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Seisad erilise ja võimalusterohke uue eluaasta lävel, astu julgelt edasi ja ole valmis avastama maailma enda ümber! Vali kaaslasi targasti, ära raiska aega inimeste peale, kes sult ainult midagi saada tahavad – andmine ja võtmine peab tasakaalus olema. Ole oma elu peremees, tüüri julgelt eesmärkide suunas!