Uudo SeppFoto: Erki Pärnaku
Inimesed
23. jaanuar 2021, 12:46

HURMUR TINDERIS: Uudo Sepp otsib hingesugulast?! (17)

Eelmise aasta märtsis tüdruksõbrast lahku läinud Uudo Sepal on süda taas valla ja valmis endale uut kaaslast otsima. Selle õige leidmiseks võttis laulja appi kohtinguäpi Tinder, kus viskab laike vasakule ja paremale. 

Pildil poseerib laulja armsa kassiga, käes pokaal head jooki. Uudo lisab, et sportliku noormehena meeldib talle surfamine ja jooksmine. Ära ei ütle heast naljast ja Netflixist.

Uudo Sepo on Tinderis kaaslase otsingul Foto: Kuvatõmmis/Tinder

Eelmise aasta märtsis läks Uudo lahku oma kallimast Kelly Kivimaast, kellega oldi koos aasta aega. "Jah, see vastab tõele," kinnitas Uudo Elu24-le.

Aprillis külastas Uudo Star FMi hommikuprogrammi. Küsimuse peale, kas koroona tõttu karantiinis olemine võis mõjutada suhte purunemist, vastas Uudo: "Võib-olla isegi oli, sest inimestel on vaja suhelda ja vaheldust. Kui sa oled kogu aeg ühes asjas kinni, võib juhtuda, et lõpuks plahvatad ja juhtub see, mida sisimas ei taha."

Laulja tõdes, et tema jaoks oli kõige keerulisem aeg elus. "Võib vabalt nii öelda. Isegi kolmekordselt raske: istuda kodus ja olla oma mõtetega üksi, eriti kui oled oma mõtetega pahuksis. Pigem tahaks võtta krossiratta ja sõitma minna ning täiesti vabaks lasta," rääkis Uudo. "Üritan hakkama saada ja võtta maailma uues valguses."