Vürstinna 16. detsembril Monacos jõuluvana abilisena. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
23. jaanuar 2021, 11:00

Monaco vürstinna kaitseb oma radikaalset soengut

Monaco vürstinna Charlene šokeeris enne jõulu üldsust radikaalse siilisoenguga. Ta tunnistab, et vürst Albertil kulus tema uue välimusega harjumiseks omajagu aega.

Esmaspäeval 43aastaseks saav endine Lõuna-Aafrika olümpiaujuja kommenteeris oma soengut Prantsuse ajakirjas Point de Vue, toonitades: uus lõikus oli tema otsus. "Paistab, et see kutsus esile kõikvõimalikke kommentaare. Aga selgub, et ma tahtsin sellist soengut pikka aega, see stiil meeldib mulle. Ja ongi kõik."

Vürstinna kirjeldab end ebatüüpilisena. "Kindlasti olen kõigi kuninglike perekondade liikmetest kõige rohkem eri soenguid katsetanud, ja ma kavatsen seda jätkata. Selline on minu valik."
 
Varem on pikalt-laialt kritiseeritud vürstinna tõsist näoilmet. Nii oli Charlene valmis ka kriitikaks tema uue juuksefassongi aadressil. "Muidugi. Need remargid "Appike, mida ta teeb?" ja "See pole ju väärikas!" on mulle vägagi tuttavad. Aga mul pole midagi öelda peale selle, et elame aastas 2021 ning praegusel väga murettekitaval ja raskel ajal on palju tähtsamaid küsimusi, mis meie tähelepanu väärivad."
 
Vürstinna uus soeng langeb kokku ärevate aegadega tema abielus - vürsti süüdistatakse järjekordse sohilapse sigitamises. Albert II-l on kaks ametlikku vallaslast, kelle ta võttis omaks väga tõrksalt. Kuid veebruaris algab Milanos kohtuprotsess, kust vürsti süüdistatakse kolmanda sohilapse sigitamises - ja sedapuhku olevat see toimunud ajal, mil ta kurameeris juba oma tulevase naise Charlene'iga. Väidetavalt oli vürstil salasuhe 34aastase brasiillannaga. Selle tulemusel sündis 4. juulil 2005 Monaco riigipeale tütar. Toona oli Alberti kaaslannaks juba Charlene, kellega ta oli tutvunud 2000. aastal.
Vürst ise eitab kolmanda salalapse olemasolu kategooriliselt.