"Hommikusöök staaariga" Rakvere Linnakodaniku Majamuuseumis - Marilyn Kerro; Anu SaagimVideo: Rauno Vahtre
Müstika
30. jaanuar 2021, 20:31

„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“

VIDEOINTERVJUU | Marilyn Kerro paljastab aastaid kiivalt varjatud saladuse: ma pidin selle endast välja saama (8)

Marilyn Kerro (32) on Eesti nõid ja selgeltnägija. Ta õppis kuni 9. klassini Haljala gümnaasiumis. On teinud igat sorti tööd, alates koristamisest kuni modellinduseni. Lahkunud kodunt teismeeas, rännanud maailmas ringi, vallutanud miljonite venelaste südamed ja naasnud kodumaale, vaiksesse ja rahulikku kodukanti, Rakverre, kus täna peab ka müstikapoodi Mecca.  Tema peres kasvavad hiljuti teist sünnipäeva pidanud poeg Kaius William ja aastane tütar Celine Marie.

Marilyn sai laiemale üldsusele tuntuks, kui osales Venemaa  "Selgeltnägijate tuleproov" 14. hooaja saates, kus ta saavutas teise koha. Võidukäe viis koju Aleksandr Šeps, kellega Marilynil oli ka suhe. Aastal 2014 hääletasid telekanali TNT vaatajad Šepsi ja Kerro aasta paariks. 

Marylin, kõik elasid sinu ja Šepsi vahelisele armumisele kaasa. Teid tituleeriti "unelmate paariks". Teie kokku ja lahkuminekutest jahvatati kõikides meediakanalites. Olite superstaarid suurel Venemaal. Oleksite ehk seda vankrit võinud kauem koos vedada - see meeldis kõigile?  

Tegelikult tahtsin Venemaalt poole varem ära tulla. Tundsin, et olen surutud sellesse olukorda ja sinna suhtesse, kuna kõik elasid meile nii tohutult kaasa. Lõpuks oligi tunne, et ma ei saa sealt enam ära. Sest kui ma seda teen, siis süüdlaseks jään mina. Siis olen mina see, kes on kõik ära lõhkunud. Nagu Angelina Jolie ja Brad Pitt, keda nähtigi kui ühte tervikut. Meie suhe Šepsiga ei oleks saanud mitte kuidagi toimida.

Ekraanilt paistis küll kõik nagu muinasjutt. Mäletan saadet, kus näidati kui olid Šepsi vanemate pool külas. Sul oli nendega hea klapp. Teist maaliti pilt, kui unistuste perekonnast.

Tegelik elu ei olnud muinasjutt. See oli sellest väga kaugel. Kui ma nüüd kõik ära räägin, siis arvan, et inimesed saavad sellise šoki, et nad ise ka ei usu. Ma arvan, et meil oli omamoodi armastus, aga...

Vaata videot!

Eesti selgeltnägija Marilyn Kerro tegi Venemaa telesarja "Selgeltnägijate tuleproov" intervjuus ootamatu paljastuse oma eraelu kohta: esimene mees tema elus oli saatekaaslane Aleksandr Šeps, kes röövis Marilynilt nii saatevõidu kui ka südame. Ta oli ka mees, kellele Marilyn 25aastaselt süütuse kaotas. (TV3)

 

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99