Tele

ARVUSTUS | Madli Vilsar uuest kaalusaatest: erinevate füüsistega inimeste puhul vaid kaalunumbrist jahumine on primitiivne (3)

LISA KOMMENTAAR

Anni23. jaanuar 2021, 00:06
Inimesed,kes saatesse valitud said, olid ju teadlikud, et ......Mind pani lausa jahmatama, et kui tasuta(noh, vähemalt sel mómendil nii neile tundus)ja kurja "kubjast" seljataga polnud, et siis lausa kahe suu poolega. Mis kasu siis sellest laagrist ja võimalik , et isegi mingitest kaduvikku langevast kilost, kui koju minnes , suurest rõõmust kukutakse sisse vohmima valimatult. Tundus, et väljavalitute hulgas polnud ühtegi päris tõsise tahtmisega kaalualandajat.....suurem tahtmine oli ekraanile pääseda. Vabandan ette, kui kedagi solvasin, see oli vaid minu arvamus.
proua Priske22. jaanuar 2021, 19:18
Ometi üks mõistlik teemakäsitlus. Olen 61a., sellest üle 50 aasta võidelnud ülekaaluga (tegelt 3-aastasest, siis võitles emme, vedas mind endokrinoloogi juurde, pani dieedile jne), see kehaga rahulolemus mür-g-.itas elu, oleks võinud parem elust rõõmu tunda. Ikka oli hirm, et ma ei meeldi teistele. Ometi on minulgi lapsed ja lapselapsed, mida mõnel kõhnal ei ole.
nii ongi22. jaanuar 2021, 16:46
Väga õige tähelepanek ja kokkuvõte esimese saate kohta.Miks arvatakse, et kõik paksud inimesed söövad sularasva sisse ja seda valimatult Tean ülekaalulist,kes ei söö pekiliha ega muud rasvast.Probleemid, algsed, ongi sügavamal. Kui hakata saates nõustama jms.oleks ilmselt saade tegijatele igav, nüüd on tore inimhingede ja situatsioonidega seda lõbustada.