Brigitte Susanne HuntFoto: Robin Roots
Inimesed
22. jaanuar 2021, 14:41

"HOMMIKUSÖÖK STAARIGA"

Brigitte Susanne Hunt vihastas noore suunamudija välja: enesetapu üle nalja tegemine on õõvastav (5)

"Usun, et staariks sünnitakse. Staariks saavad need, kellel on piisav doos lapsepõlvetraumat, et nad keeravad selle meelelahutuseks, mitte ei tapa ennast ära," ütles Brigitte Susanne Hunt naerdes Õhtulehe saates "Hommikusöök staariga". Selle väljaütlemisega vihastas ta aga välja instagrammer Madeleyn Kurgi, kellel on Brigittele nii mõnigi krõbe sõna öelda. 

Kurg väljendab Instagrami stoorides pahameelt, sest tema arvates oli Hundi kommentaar enesetapu kohta õõvastav. "Vaatasin seda TikToki päris mitu korda järjest ja see hakkas mind nii räigelt kriipima ja mõtlesin, et pean lihtsalt midagi ütlema. Saan aru, et siin üritati olla sarkastiline või irooniline, aga see, et sa teed enesetapu üle sellise kerglusega nalja, on õõvastav," tõdes ta. 

"See näitab, et inimesel pole arusaama, kui tõsine ja raske see teema on. Peaks natuke järgi mõtlema, mis suust välja tuleb. Kõike ei peaks valjult välja ütlema," arvab Kurg.

"Hommikusöök staariga" - Brigitte Susanne Hunt; Anu Saagim

Brigitte kommenteeris Kroonikale, et tegu polnud kindlasti enesetapu üle nalja heitmisega, vaid tema enda komplekside üle nalja heitmisega. "Vaimne tervis on väga tähtis teema ja loodan, et mu nali ei solvanud ühtegi minu jälgijat, sest see ei olnud minu eesmärk. Kuid imestan, et siiamaani mingi osa inimesi ei mõista mu huumorit ja analüüsib mu nalju nii süvitsi, et näha mind halvas valguses," ütles ta.

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas.