Dustin DiamondFoto: VIDA PRESS
Inimesed
22. jaanuar 2021, 11:39

IV staadiumi vähki põdev endine teinitäht piinleb valudes

Omaaegse USA noortesarja "Päästja koolikell" täht Dustin Diamond peab Florida haiglas võitlust IV staadiumi vähiga. "Tema kannatused on suured," tunnistab keegi sõber.

44aastane koomik viidi haiglasse 12. jaanuaril suurte valude tõttu. Uuringute tulemus oli rusuv: IV staadiumi vähk. Us Magazine'i allika sõnul on Screechi osatäitjana tuntud Diamondil suured valud. "Ta jääb veel mõneks ajaks haiglasse. Praegu käib ravi. See on karm, väga raske."

Diamondi esindaja sõnul on arstid alustanud IV staadiumi väikerakulise kartsinoomi vastu keemiaravi. Tegu on vähktõvega, mis tavaliselt esineb kopsudes, kuid võib välja lüüa ka eesnäärmes või seedetraktis.

Diamond püüab vapper olla, kuid tema kannatused on suured. "See on väga emotsionaalne aeg." Õnneks on talle toeks lähedased, kes ei saa küll teda koroonapiirangute tõttu külastada, kuid püüavad iga päev helistada, et Dustini tuju üleval hoida. Näitleja ema on paraku rinnavähi tagajärjel siitilmast lahkunud, kuid talle on toeks sõbratar ja lähimad sõbrad.