Dolly PartonFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
21. jaanuar 2021, 20:30

Kantrimuusika legend Dolly Parton leinab venda, kes suri pärast pikka võitlust vähiga

Kantrimuusika legend Dolly Parton kaotas hiljaaegu oma pikalt vähki põdenud venna Randy (67), vahendab The Sun.

Laulja on sügavas leinas ja loodab, et vend on nüüd paremas kohas. "Minu vend Randy on kaotanud võitluse vähiga. Perekond ja mina kurvastame tema kaotuse pärast, kuid teame, et ta on kindlasti paremas kohas," kirjutab Dolly Facebookis. 

"Oleme veendunud, et ta on Jumala juures turvaliselt. Seal, kus on ka meie varasemad lähedased, kes on teda alati rõõmustanud ja avasüli vastu võtnud," lisab Parton. Tema sõnul oli Randy oli suurepärane laulja, kirjanik ja meelelahutaja: "Randy laulis ja mängis aastaid minu bändis kitarri ning bassi."

Nende duett "You Are My Christmas" tema viimasel jõulualbumil, on alati Dolly lemmik. "See oli tema viimane muusikaline lindistus ja ta säras sellel täpselt nii, nagu ta nüüd taevas särab," lisab laulja. 

2018. aastal kaotas Dolly oma noorema venna Floyd'i, kes kirjutas õega kahasse mitmed hitid. Ajakirja People teatel suri Floyd Parton 6. detsembril. "Renessansiinimesena oli Floyd paljude annete ja mitmekülgsete teadmistega," seisis Atchley matusebüroo veebiküljel avaldatud järelhüüdes. Floyd armastanud liikuda looduses, millest tal olid laialdased teadmised, ning ühtlasi olnud ta vapustavalt hea kokk.