Synne ja Kalle "Rahvabändis"Foto: Kalev Lilleorg
Tele
21. jaanuar 2021, 14:52

TAAS KOOS: Synne Valtri ja Kalle Sepp astuvad saatejuhtidena ekraanile

TV3 argiõhtune saade "Duubel" saab veebruaris kanali sünnipäeva puhul ohtralt uusi saatejuhte – otsa teevad avanädalal lahti lauljad Synne Valtri ja Kalle Sepp. 

"Duubli" eriprojekt hakkab kandma pealkirja "Duubel: Õhtune vahetus". "Olgem ausad – televisioonis otsesaate juhtimine on maiuspala ja väärtuslik kogemus igale inimesele, kes tahab telemaastikul midagi korda saata. Eks ole ju suurem osa telesaateid, kus kuulsused osalevad, enamjaolt salvestatud ega paku võimalust nn otse-eetri särinat tunda," kirjeldab TV3 loovjuht Urmas Eero Liiv.

""Duubel: õhtune vahetus" saab igal nädalal olema just selle kuulsa paari nägu, kes seda konkreetsel nädalal veavad. Paar toob kaasa oma ideed, teemad ja külalised, kuid lisaks sellele hakkavad külalis-staarsaatejuhid kindlasti ka päevakajalisusele reageerima. Nõnda pole imestada, kui nii mõnegi ministri või poliitiku intervjuu viib läbi tuntud muusik või meelelahutustegelane, kes seda tavaliselt kunagi ei tee. Seega on vaatenurgad ja lähenemised kindlasti väga intrigeerivad ning uudsed." Saate võtavad üle ka populaarse tõsielusaate kangelased. 

Synne ja Kalle on juba koos teleekraanil olnud – aastal 2018 juhtisid nad koos saadet "Rahvabänd". Nüüd toovad nad selle saate eredamad muusikud taas rahva ette: igal veebruari alguse õhtul ongi "Duublis" külas üks bänd.