"Hommikusöök staaariga" Rakvere Linnakodaniku Muuseumis - Marilyn Kerro; Anu Saagim
Õhtulehe horoskoobid
23. jaanuar 2021, 20:22

Pikka intervjuud Maryliniga vaata ja loe Õhtulehest juba uuel nädalal

„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“ | Marilyn Kerro: kui sa oled kallimaga hingeliselt lähedane, aga füüsilist poolt ei ole, siis kaua koos olla ei saa

Marilyn Kerro (32) on Eesti nõid ja selgeltnägija. Ta õppis kuni 9. klassini Haljala gümnaasiumis. On teinud igat sorti tööd, alates koristamisest kuni modellinduseni. Lahkunud kodunt teismeeas, rännanud maailmas ringi, vallutanud miljonite venelaste südamed ja naasnud kodumaale, vaiksesse ja rahulikku kodukanti, Rakverre, kus täna peab ka müstikapoodi Mecca.  Tema peres kasvavad hiljuti teist sünnipäeva pidanud poeg Kaius William ja aastane tütar Celine Marie.  

 

Kohtusime selgeltnägija Marylin Kerroga Rakvere Linnakodaniku Majamuuseumis.

Esmalt tutvustas meile maja ja tegi ringkäigu muuseumi töötaja Angelika. Hiljem palusime ka Marylinil hubastes ruumides ringi liikuda ja rääkida mida tema selles vanas hoones tunnetas. Mis meeldis ja mis häiris?

Vaata täpsemalt videost!

Rääkisime ka sellest, miks võiks lapsel mitu eesnime olla ja millised tähed peaks kindlasti esinema nii poisslapse, kui ka tüdruku nimes. Kas on tervislikum elada paneel-, korter- või eramajas? Millises vanuses lapsi tohib hooldaja kätte või lasteaeda viia? Millised reeglid tuleks lastele kehtestada?

Lisaks sain teada, kuidas Marylin Moskvasse ja saatesse "Selgeltnägijate tuleproov" sattus? Kuidas ikkagi oli selle armumisega teise väekasse nõida, Aleksandr Šepsi, kes muuseas võitis tuleproovi 14. hooaja. Miks Venemaal "unelmate paariks" ristitud noorte teed tegelikult lahku läksid? Ühe äärmiselt olulise põhjuse paljastab Marilyn esmakordselt alles nüüd, aastaid hiljem, saates "Hommikusöök staariga". 

"Kui ma nüüd kõik ära räägin, siis arvan, et inimesed saavad sellise šoki, et nad ise ka ei usu, mida kuulevad," ütles Marylin. "Ma arvan, et meil oli Šepsiga omamoodi armastus, aga..."

Aleksandr Šepsi raamatuesitlus Tallinnas  (Stanislav Moshkov)

 

Edasi lugemiseks: