Christina Ricci Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
21. jaanuar 2021, 10:27

Endine lapstäht hankis oma mehele lähenemiskeelu

USA näitlejanna Christina Ricci läks suvel lahku oma abikaasast James Heerdegenist. Nüüd palus ta, et kohus kehtestaks mehele lähenemiskeelu - Ricci sõnul on Heerdegen vägivaldne.

Ricci rääkis kohtus, et mees oli teda koroonapandeemia ajal korduvalt rünnanud. "Avastasin, et olen vägivallatsejaga oma kodus lõksus." Näitlejanna kinnitas, et kardab enda ja oma kuueaastase poja Freddie julgeoleku pärast. Ta esitas fotosid, mis kinnitasid tema vigastusi. 

Ajakirja People teatel rahuldaski kohus endise "Addamsite perekonna" lapstähe palve. Heerdegen peab Riccist saja jardi kaugusele hoidma ega tohi oma poega külastada. Ühtlasi peab James eemale hoidma oma pere koerast.

Christina Ricci has received a restraining order against her estranged husband James Heerdegen six months after filing for divorce.

Posted by Just Jared on Kolmapäev, 20. jaanuar 2021

Samasuguse lähenemiskeelu andis kohus ka mullu suvel seitsme abieluaasta järel. Ricci mõistis enda sõnul 2019. aasta lõpus, et abielu tuleb lahutada - Heerdegen tungis talle kallale, sülitas ta pihta ning röhkis sea kombel. Kuid koroonapandeemia tõttu on lahutusprotsess veninud.

Mehe advokaat ütles aga TMZ.comile, et tema klient eitab kõiki eksnaise süüdistusi, mis puudutavad 2020. aastat.