Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
20. jaanuar 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 21. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sul võib olla raske muutustega kohaneda. Keegi koostööpartnereist võib tuua lagedale sinu jaoks sobimatute ideedega või rikkuda sõlmitud kokkuleppeid.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tööl ole tähelepanelik, aja dokumente vormistades näpuga järge. Kui oled mingi vea teinud, võib sellega seoses probleeme tekkida, sinult nõutakse karmil häälel selgitusi.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Juhul, kui oled reisil või kuhugi teel, tuleb sul varuda aega ja kannatust. Kõik ei pruugi plaanipäraselt minna, vajalik info ei pruugi sinuni õigeaegselt jõuda.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Võib juhtuda, et võtad tööl kellegi teravaid sõnu liiga isiklikult ja reageerid üle. Või siis hakkad ise kedagi mõtlematult kritiseerima, talle sõnadega haiget tehes.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Ka kõige kallima inimesega on mõnikord raske suhelda. Kui püüdlikult sa ka oma seisukohti ei selgitaks, tunned, et su sõnade mõte ei jõua ikka talle kohale.

Neitsi
23. august – 22. september

Ilmselt ei ole sul tööl täna eriti sõnaõigust, pead vastuvaidlematult täitma kõrgemalt poolt tulevaid nõudmisi. Isegi juhul, kui need sinu meelest mõttetud on.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Võid sattuda raskesse seisu, kui pead publiku ees oma seisukohti põhjendama ja kaitsma. Suhtluses on alati kaks poolt, midagi ei anna selgitada, kui teised ei kuula.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Võimalik, et pead täna kuulama vanema põlvkonna hurjutusi teemal, kuidas tänapäeva noored ikka hukka läinud on. Vaevalt keegi su vastuargumente kuulda soovib.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tunned, et pead koguaeg valvel olema ja end õigustama. Kriitika mõjub sulle tugevalt, võtad kohe kaitsepositsiooni ning parim kaitse on sinu hinnangul jõuline rünnak.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Rahaasjade ajamine edeneb üle kivide ja kändude. Pead ehk kellegi poole pöörduma, et küsida, miks ta sulle laenu tagasi maksmisega venitab.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Võid tunda, justkui polekski sul valikut – pead täitma teiste nõudmisi ning sinu vajaduste ja huvidega ei arvesta keegi. Sind lihtsalt ei soovita kuulda võtta ja kõik.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Meeleolu võib olla ärev. Eriti juhul, kui tööl mingid arusaamatused toimuvad, võtad seda küllaltki isiklikult. Negatiivsed tunded võivad käivitada sisemise ebakindluse.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Algav uus eluaastaring nõuab sinult kannatlikkust ja tasakaalukust. Kindlustunde annab see, kui toetud varasematele kogemustele, oled distsiplineeritud ja järjekindel. Tekkida võib olukordi, kus pead teiste soovidest lähtuma. Ära sel juhul meelt heida, proovi ikka ja jälle uuesti! Siis avanevad võimalused.