Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
21. jaanuar 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 22. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tööl peaksid hoidma madalat profiili, edasiminek on takistatud. Keegi võib sind teenimatult kritiseerida, süüdistada puudujääkides töös, mis ei ole tegelikult sinu süü.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Saad infot mitmelt poolt, võid seda leida raamatutest ja internetist, avastades, et teave on vastukäiv. Küsi nõu sõpradelt, kes on olnud sarnases olukorras.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Töises asjaajamises võid kasutada tavatuid lähenemisviise. Võta kutsetööd kui loomingut, nii märkad võimalusi, mis teistel ehk tähelepanuta jäävad.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Üritad tegutseda varjatult, kasutada kõveraid teid, püüad teisi üle kavaldada. Ehk oleks mõistlikum hoopis oma eesmärgid ümber hinnata?

Lõvi
23. juuli – 22. august

Suudad fantaasialendu rakendada isegi igapäevaste rutiinsete töökohustuste täitmisel. Kui välismaailm selleks võimalust ei paku, teed ise endal elu huvitavaks.

Neitsi
23. august – 22. september

Oskad oma tunded väga tabavalt sõnadesse panna. Tee kaaslastel innustavate komplimentidega tuju heaks ning kindlasti räägi kallimale, kui väga sa teda armastad.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kui su töö eeldab loomingulist lähenemist, tunned end täielikult omas elemendis. Suudad ühendada loogilise mõtlemise ja alateadliku tunnetamise, fantaasia on lennukas.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Võiksid ennast täiendada loominguliste hobidega seoses. Kui püüad luuletust kirjutada, midagi joonistada või maalida, võib sulle eneselegi ootamatult eriti hästi õnnestuda.

Ambur
22. november – 21. detsember

On üsna hea päev läbirääkimiste pidamiseks. Kuula kaaslasi tähelepanelikult – lisaks nende sõnade kuulmisele pead aru saama ka nii-öelda ridade vahele jäävast jutust.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Veenuse ja Neptuuni sekstiil lisab pehmust ja romantilisust. Vestlused võivad kujuneda soojaks ja südamlikuks – sinus nähakse mõistvat ja usaldusväärset kaaslast.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Võid äriasju ajades jätta eemaloleva ja unistava mulje, sellegipoolest suudad kaaslaste mõtteavaldustele või küsimustele kiirelt ja igati adekvaatselt reageerida.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Hea on tegutseda koos kaaslastega. Olete erinevad ja täiendate üksteist. Olukordades, kus sina lahendust leida ei oska, annab keegi lähedal olev isik sulle ilmselt mõttelõnga kätte.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Uuel eluaastaringil saad paljugi ära teha oma elukvaliteedi parandamiseks. Kindlasti peaksid õppima midagi loomingulist ning püüdma end väljendada otsekoheselt ja vabalt. Uue hingamise annab ja harmoonilisemad suhted tagab see, kui oskad rääkida ka oma tunnetest.