Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
22. jaanuar 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 23. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Teistega suheldes ja plaane arutades proovi olla taktitundeline. Sulle tundub, et oled võimeline paljugi korda saatma ning kipud üle jõu käivaid plaane tegema.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kallimaga koos olles proovi tema vajadustega rohkem arvestada. Ehk arvad, et tead nagunii, mida ta vajab, ent tegelikkuses ei pruugi sa seda kuigi hästi taibata.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Mõistlikum on lähtuda põhimõttest, et enne mune, alles siis kaaguta. Võid uusi ettevõtmisi suure hooga alustada, kuid kahjuks kipub see hoog peagi raugema.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kui satud seltskonda, võib välja lüüa sulle üldjuhul mitte loomuomane edevus ja upsakus. Võid teistele enesekindlalt oma oskusi demonstreerides ämbrisse astuda.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sulle tundub, et pead ennast tõestama selleks, et kallima vääriline olla. Niisiis püüad talle muljet avaldada, nii et tegelikult olulised teemad ja südameasjad jäävad tagaplaanile.

Neitsi
23. august – 22. september

Kipud suuri sõnu tegema ja andma lubadusi, mida on raske pidada. Peaksid olema mõõdutundelisem ja võtma tõsisemalt oma tervise hoidmist.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Raha on sinu jaoks ainult vahend, mille abil saada mugavusi ja hüvesid. Tahad elu täiel rinnal nautida ning oled valmis selle eest ka kõrget hinda maksma.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Jupiteri pingeseisud võivad panna sind oma võimeid ja võimalusi üle hindama, üldse kõigega liialdama. Tahtejõudu on üllatavalt vähe, see-eest on aga söögiisu üle ootuste hea.

Ambur
22. november – 21. detsember

Parem ära olulisi tegemisi ette võta – alustad neid küll suure hooga, ent tüdined peagi ja asjad jäävadki pooleli. Kasuta puhkepäeva sihtotstarbeliselt – puhka täiega!

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Võimalik, et teed reisiplaane, mis on aga nii suured, et nende teostamine võib võimatuks osutuda. Ent ehk ei olegi see hetkel tähtis, unistusteski on tore rännata.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sulle võib tunduda, et sa ei vajagi hingetõmbeaega, niisiis murrad ka laupäeval täiel rinnal tööd. Mõõdutunnet kipub nappima, liigselt pingutades sead tervise ohtu.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Neptuun avaldab Veenusele tugevat mõju, nii võtavad romantilised meeleolud su üle võimust. Oled tundlik ja tundeline, teiste suhtes tähelepanelik ja hooliv.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Algaval eluaastal saadab sind rõõmus meel ja optimistlik suhtumine. See aitab sind palju, sest julge pealehakkamine on pool võitu. Aga – siiski ainult pool! Proovi oma plaanid rahulikult läbi mõelda, ära võta korraga liiga palju ette, ära sea üle jõu käivaid eesmärke. Hoolitse oma tervise eest.