Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
23. jaanuar 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 24. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kui sul on küsimusi ja probleeme, pole mõtet pikalt neid üksinda pusserdades parandada üritada – räägi inimestega ning sa saad nõu ja abi.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sind ümbritsevad toredad ja targad sõbrad-tuttavad. Kui sul tekib küsimusi või vaevavad sind mingid mured, leiad häid lahendusi sõpradega nõu pidades.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Oskad teisi kuulata ja neist aru saada, taibata sedagi, mis ütlemata jääb. Näed, mida teised inimesed vajavad, sellest lähtuvalt valid ka suhtlusviisi.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tahad koos sõpradega olla, tahad südamest lõbutseda. Päev ja sellele järgnev öö võibki väga meeleolukaks kujuneda, ent hiljem alles avastad, et rahakotis haigutab tühjus.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kui oled osanud kaaslastele abi pakkuda, saad tunda poolehoidu ja toetust. Kui aga oled teinud teistele seda, mida omal nahal kogeda ei tahaks, on põhjust end ebakindlalt tunda.

Neitsi
23. august – 22. september

Aval naeratus näol toob tutvuse algfaasis enamasti edu. Nüüd on aeg sealmaal, et näidata oma põhimõtteid, suhtumisi, teadmisi. See on sinu jaoks proovikivi.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Ära unusta, et närvikõdi pakkuvad seiklused pole pahatihti ohutud. Kanna enda eest hoolt, hoidu tervisega riskimast.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Oskad leida just niisugust infot, mis on tõene ja sulle vajalik. Palju olulist saad teada tänu nendele inimestele, kellega sul on ühised huvid või organisatsioonide kaudu, millesse kuulud.

Ambur
22. november – 21. detsembe

Sa ei ole just kõige tahtejõulisem. Vanad halvad harjumused võivad välja lüüa, kipud end õigustama sellega, et parim viis kiusatusest vabanemiseks olevat sellele järgi andmine.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Kõige olulisem teave ei pruugi sinuni jõuda, keegi võib sulle selgete silmadega otsa vaadates valetada. Teadmiste omandamine pole lihtne – uutest asjadest aru saamine nõuab pingutust.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Päike on Saturniga ühenduses, nii võid sa tunda, et asjad ei edene soovitud kiirusega. Ära sellepärast ülemäära põe, proovi puhkepäeval ikka lõdvestuda ka!

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Igasuguse probleemi lahendamise eelduseks on see, et sa selle olemust põhjalikult mõistad ja selle tõsidust teadvustad. Usalda neid, kellega oled ühes paadis.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Mitme jõulise planeediseisu mõju all on algamas tähelepanuväärne eluaastaring. Sul on vaja edasi rühkida ning elus olulised muudatused teha. See, mis on oma aja ära elanud, tuleb selja taha jätta, nii teed oma elus ruumi uuele ja huvitavale. Astu julgel, kindlal sammul saatusele vastu!