Joe ExoticFoto: VIDA PRESS
Inimesed
20. jaanuar 2021, 17:02

Trump ei andnud tiigrikuningas Joe Exoticule armu (2)

Donald Trump andis enne ametist lahkumist armu kahele räpparile, kuid kurikuulsa loomaaiapidaja Joe Exoticu jättis ta trellide taha, ehkki too oli vabanemises veendunud ning teda ootas vangla juures limusiin.

Netflixi dokumentaalist "Tiger King" tuntud endine loomaaiapidaja Joe Exotic istub trellide taga, olles süüdi mõistetud katses rivaal Carole Baskinit palgamõrvari abil teise ilma saata. Karistuseks määrati talle 22 aastat vabadusekaotust. Joe on USA ajakirjanduse andmeil juba ammu palunud, et Kim Kardashian tema eest Trumpi juures kostaks. Kuid Tiigrikuninga palved jäid vastamata - ametist lahkuv president ei halastanud talle.

Trump andis oma viimasel täispikal tööpäeval armu 73 inimesele, seahulgas oma endisele nõunikule Steve Bannonile ning räpparitele Lil Wayne'ile ja Kodak Blackile. Karistust kergendas Trump veel 70 inimesel. Iltalehti teatel olid Joe Exoticu poolehoidjad kindlad, et president halastab ka nende lemmikule. Texase eradetektiivi Eric Love'i juhitud "tiigritiim" korraldas vangla juurde uhke limusiini, et Joed koju sõidutada. Fotot autost jagati Twitteris.

Love rääkis intervjuus, et kuna Joe paneb oma välimusele rõhku, olid tema vabanemise puhuks kohale tellitud nii juuksur kui ka jumestaja.