Tiffany Trump ja Michael Boulos. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
20. jaanuar 2021, 10:04

Donald Trumpi tütar jõudis veel Valges Majas kihluda

Ametist lahkuva USA presidendi Donald Trumpi noorem tütar teatas kihlumisest, mis leidis aset Valges Majas. Kuulu järgi sai ta sõrme 1,2 miljonit dollarit maksva kihlasõrmuse!

"Mul on au olnud tähistada Valges Majas mitmeid verstaposte ja ajaloolisi sündmusi ning luua oma perega uusi mälestusi. Erilisim neist on kihlumine mu võrratu peigmehe Michael Boulosega!" õhkas 27aastane Tiffany Trump sotsiaalmeedias. "Tunnen end õnnistatuna ning ootan pikisilmi järgmist elujärku!"

Tiffany on Donald Trumpi tütar teisest abielust Marla Maplesiga. Neiu väljavalitu Boulos (23) on Iltalehti teatel sündinud Liibanonis ning tema soontes voolab ka prantsuse verd. Tiffany Trumpiga tutvus ta New York Posti andmeil Kreeka saarel, kus too puhkas koos oma sõbranna Lindsay Lohaniga.

Michael elas pikalt Nigeerias, kus tema isal on mootorrattaid müüv suurfirma. Londonis äri õppinud noormees töötab nüüd samas miljardifirmas ning on ilmselt selle pärija. Ühise kodu rajavad noored ilmselt Miamisse.

"Kihlusin oma elu armastusega!" kuulutab Boulos Instagramis. Daily Maili andmeil soetas noormees briljantsõrmuse Dubaist ning see maksis 1,2 miljonit dollarit. 

Eksabikaasa Ivana Trumpiga on Donald Trumpil pojad Donald juunior ja Eric ning tütar Ivanka ning praeguse abikaasa Melaniaga teismeline poeg Barron.