"Puuduta mind" - Vallo Arumäe; Anu Saagim; Sirje Presnal
Puuduta mind
30. jaanuar 2021, 00:00

Vaata saadet "Puuduta mind" ÕL veebis ja FBs igal neljapäeva õhtul 

Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida hiljem ka Soundcloudist

„PUUDUTA MIND“ 170. SAADE | Ettevõtja ja investor Vallo Arumäe õpetab, kuidas ratsa rikkaks saada (2)

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele spetsialiseerunud Õhtulehe ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseks külaliseks on rahalise vabaduse ekspert, ettevõtja, mentor ja treener Vallo Arumäe. 

Müstilistele teemadele spetsialiseerunud Õhtulehe ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseks külaliseks on rahalise vabaduse ekspert, ettevõtja, mentor ja treener Vallo Arumäe.

Vaata videot!

Vallo Arumäe missiooniks on inspireerida läbi isikliku eeskuju inimesi, kes soovivad olla vabad ja juhtida ise oma elu, jagades nendega reaalse elu kogemusi ja aidates neil leida üles vastused enda seest. 

Viis olulist eluvaldkonda, millega Vallo soovitab teadlikult tegeleda

Kui tahame end elus tunda tõeliselt õnnelikuna, peame hoolitsema viie eluks olulise valdkonna eest. Selle asemel, et jätta need juhuse hooleks, tasub teadlikult pühendada aega nende õppimisele ning enda arendamisele kõikides nendes valdkondades. Ükski valdkond ei ole tähtsam kui teine, oluline on harmoonia leidmine nende vahel ja pidev edasi liikumine.

"Puuduta mind" - Vallo Arumäe; Anu Saagim (Tiina Kõrtsini)

Edasi lugemiseks: