Printsess Eugenie ja Jack Brooksbank abiellusid 2018. aasta oktoobris. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
19. jaanuar 2021, 16:10

Printsess Eugenie rasedus on jõudnud lõpusirgele

Elizabeth II pojatütar printsess Eugenie (30) peaks lähiajal lapsega maha saama.

Prints Andrew' noorem tütar teatas sügisel, et tema ja Jack Brooksbank (35) valmistuvad perelisa saama. Lapse sünnitähtajast täpsemalt aimu ei antud. "Tema Kuninglik Kõrgus printsess Eugenie ja härra Jack Brooksbank teatavad rõõmuga, et neile sünnib 2021. aasta algul laps," seisis avalduses. "Yorki hertsog ja Yorgi hertsoginna Sarah, härra George Brooksbank abikaasaga, kuninganna ja Edinburghi hertsog rõõmustavad selle uudise üle väga."

Kuid nüüd kirjutab Briti meedia, et printsessi esiklaps peaks ilmale tulema veebruari keskel ehk siis vähem kui kuu pärast. Eugenie ja Jack on koos olnud kümme aastat. 

Vahepeal kirjutati, et printsess ja tema mees on kolinud Londonis Windsori lossi territooriumil asuvasse Frogmore Cottage'isse - prints Harry ja Meghani elupaik oli pärast nende kolimist USAsse tühjalt seisnud. Kuid väidetavalt elasid printsess ja tema mees seal vaid mõned nädalad.

Eugenie beebi on Elizabeth II üheksas lapselapselaps. Lähikuudel peaks ilmale tulema ka kümnes - kuninganna tütretütar Zara Tindall ootab kolmandat last.