Alexi LaihoFoto: VIDA PRESS
Inimesed
19. jaanuar 2021, 14:01

Surnud soome metaltähe eraelu kohta ilmnes midagi üllatavat

Soome menubändi Children of Bodom kitarrist Alexi Laiho suri detsembri lõpus vaid 41 aasta vanuses. Ilta-Sanomat avastas rokkari tähe surma järel aga midagi ootamatut.

Laiho suri oma Helsingi kodus pärast aastaid kestnud terviseprobleeme. Metalmuusika maailma raputanud surmauudis tuli ilmsiks 4. jaanuaril. Seoses surmaga intervjueeriti ka Alexi teist abikaasat Kelli Wright-Laihot, nüüd aga selgub, et austraallanna polnudki muusiku seaduslik naine, kuigi kannab tema perekonnanime. Ilta-Sanomat avastas, et Laiho polnudki ametlikult lahutanud ameeriklanna Kimberly Gossist, kellega ta abiellus 2002. aasta veebruaris.

"Võin kinnitada, et me pole lahutatud," ütles Goss Ilta-Sanomatele. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelli Wright-Laiho (@kelli_wright_laiho)

Kelly oli alles 11. detsembril kuulutanud, et temal ja Alexil on kolmas pulma-aastapäev. Nende kärgperre kuulub Kelly tütar varasemast kooselust. Nüüd möönis austraallanna, et Kimberly jutt vastab tõele. Tema sõnul oli Alexil ja temal kavas oma suhe ametlikuks teha. See polnud aga võimalik enne, kui rokkari eelmine liit on lahutatud.

Austraallanna on enda sõnul näinud Alexi lahutuspabereid aastast 2009. "Ma ei tea, miks ta seda asja korda ei saanud aetud. Teiste inimeste [st Laiho ja Gossi] nimel ma rääkida ei saa."