Foto: Pixabay
Müstika
19. jaanuar 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 20. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Aeg nõuab sinult meelekindlust. Keegi koostööpartnereist võib alt ära hüpata, mõni sõber käituda viisil, mis sulle ei meeldi. Vihastamisega teed aga haiget vaid endale.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Võiks öelda, et täna valitsev Marsi ja Uraani ühendus on lausa plahvatusohtlik taevaseis! Oled ülearu uljas, ent tasuks end tagasi hoida ning ohtlikest olukordadest hoiduda.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Enne kui kedagi õpetama hakkad, mõtle oma sõnad üheksa korda läbi. Võid sattuda naeruväärsesse olukorda, kui targutad kellegi kallal, kes on sinust palju targem.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Hetk ei sobi kaalukate rahaliste tehingute tegemiseks, näiteks kinnisvara ostuks-müügiks. Samuti pole mõtet tegemist teha maksuameti või mõne teise riigiasutusega.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Võid end täna üksildasena tunda. See inimene, kellest sa kõige rohkem hoolid, ei pruugi sulle praegu pooltki nii palju tähelepanu pöörata, kui sa ootaksid.

Neitsi
23. august – 22. september

Tööpäev võib raskeks kujuneda. Kas veab keegi kolleegidest sind otsustaval hetkel alt või jätab keegi tööle ilmumata, sina aga pead seetõttu rabama ja vastutama kahe eest.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Lapsevanema rollis võid end üsnagi saamatuna tunda. Oled palju teinud ja rääkinud, aga tundub, et sellest polegi suurt kasu olnud – sind ikka ei kuulata! 

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Vanema põlvkonna esindajad võivad su abi vajada. Ehk pead oma plaanid ümber tegema või millestki loobuma, sea lähedaste vajadused muude kohustuste ees esikohale.

Ambur
22. november – 21. detsember

Parem on mitte vaidlema ja oma õigusi taga nõudma hakata, sest vaidlustes võid kergesti kaotajaks pooleks jääda. Sa ei suuda teisi kuigivõrd mõjutada.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sa ei ole rahul sellega, mida sinult nõutakse ja hakkad jõuliselt vastu. Kindlasti hoidu seaduste ja reeglitega vastuollu minemast, ära tõmba endale jama kaela!

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Uraani ja Jupiteri kvadraat annab uljust ja optimismi juurde. Samas on aga oht liialdustesse laskuda ning võtta ette asju, mis käivad sul lihtsalt üle jõu ja mõistuse.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Minevikus tehtud vigade tagajärjed võivad mingil moel tunda anda. Ka asjad, mida pidasid juba lahenenuks, võivad uuesti panustamist või selgitamist vajada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Algaval eluaastaringil tuleb sul päris palju arvestada teiste inimeste vajaduste ja nõudmistega. On hetki, mil pead oma soovid maha suruma ja reeglitest lähtuma. Ära võta endale liiga palju kohustusi, tegele sellega, et püsida heas tasakaalus, end vaimselt ja füüsiliseltki treenida..