Gillian Anderson ja Peter MorganFoto: Vida Press
Inimesed
18. jaanuar 2021, 16:07

ŠOKK: Gillian Andersoni ekskallim kolis tema sõbranna juurde!

"Salatoimikute" täht Gillian Anderson läks detsembris nelja ühise aasta järel lahku oma kallimast, menusarja "Kroon" loojast Peter Morganist. Mees on kibekähku eluga edasi läinud – Briti kõmuajakirjanduse teatel kolis ta Gilliani sõbranna, seltskonnadaam Jemima Khani juurde.

Anderson (52) ja Morgan (57) otsustasid oma visiitsuhte lõpetada õige pea pärast nende koostööd "Kroonis", kus Gillian kehastas legendaarset Briti peaministrit Margaret Thatcherit. Anonüümsete allikate väitel oli armulugu lihtsalt oma aja ära elanud ning lahkuminek olnud sõbralik.

Kuid Daily Mail väidab nüüd, et Anderson on vapustatud: Peteril on juba uus kallim, kelle juurde ta on sisse kolinud, ja tagatipuks on tegu tema sõbranna Jemima Khaniga. Khan (46) on kuulsast Goldsmithi pangandussuguvõsast pärit seltskonnakaunitar, kel on seljataga abielu omaaegse Pakistani kriketituusa ning praeguse peaministri Imran Khaniga ja armulugu Hugh Grantiga. Tema ja Gillian on aastaid sõbrad olnud. 

Jemima Khan ja Hugh Grant. Foto: VIDA PRESS

"Jemima ja Peter on aasta algusest peale õnnelikult koos," kinnitab lehe allikas. Daily Maili andmeil on nemadki teineteist juba ammu tundnud. Jemima olevat  pikemat aega Morganile silma visanud ja teda endale tahtnud. Nüüd see ka õnnestus. "Gillian on täiesti rabatud," kirjutab leht. 

Alles aasta tagasi, mullu jaanuaris, oli kaks korda lahutatud Gillian enda ja Peteri elukorraldust kiitnud: kummalgi oli eraldi kodu ning nii oli iga kohtumine pidupäev. 

Üks lahus elamise plusse oli Gilliani arvates see, et võib näha oma kallima kodu põrandal vedelevaid pükse ja neist üle astuda. "Ma ei pea tundma, et minu ülesanne on nendega midagi ette võtta." Näitlejanna lisas, et eraldi kodud tekitavad vabadustunde. "Miski ei ahelda meid, midagi sellist, mis võiks tekitada hirmu: "Appike, ma ei saa ära minna, sest mis majast saab? Kuidas me küll lahku läheme?" Ta kinnitas, et tunneb Peteri järele igatsust. "Ja see on imetore tunne."