Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
18. jaanuar 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 19. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Parimad sõbrad on need, kes lasevad sul olla see, kes sa oled. Nad tunnustavad sind kui isiksust, annavad andeks su väikesed nõrkused ja hindavad sind hea kaaslasena.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Ole teadlik oma võimetest. Ära proovi jätta paremat muljet, ära valeta oma teadmiste, oskuste ja saavutuste kohta. Sulle antakse just nii palju vastutust, kui suudad kanda.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Mõte liigub õige vilkalt. Ilmselt ei taha sa niisama laiselda, vaid leiad põneva tegevuse, mille kaudu midagi õppida. Tunned end hästi tarkade inimeste seltskonnas.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Algamas on eneseotsingute aeg. Täna on sul hea võimalus aeg maha võtta ja tegeleda iseenda sisemise arenguga, alustades enda käitumise ja tunnete analüüsimisest.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tasub mõelda sellele, milline partner sa oled. Kas suudad kaaslasele anda seda, mida tema vajab, kas mõistad teda piisavalt? Suhte nimel tuleb tööd teha.

Neitsi
23. august – 22. september

Kas tunned end väsinuna või oled ärgas ja tegutsemislusti täis? Eriti juhul, kui jõudu on vähe, tasub vaadata kriitilise pilguga üle oma harjumuste tervislikkus.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kasvab iseteadlikkus ja enesekindlus. Saad aru, et oled väärt seda, et enese jaoks aega võtta ning teha neid asju, mis sulle rõõmu pakuvad. 

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Vajad rahu ja vaikust, soovid leida aega, et teha midagi enda heaks. Looduses jalutamine või mediteerimine võiks tänasesse päeva kenasti sobida.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sul on küllaltki raske oma positsiooni hoida. Keegi konkurentidest võib täna aktiviseeruda ja ootamatuid käike teha, sina jääda aga paratamatult tagaajaja rolli.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Ära kujunda arvamust inimeste kohta selle järgi, milline on nende ühiskondlik positsioon või varanduslik olukord. Teised omadused on tegelikult märksa määravamad.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Päikese jõudmine Veevalaja märki suunab tähelepanu isiklikele teemadele, soovidele ja püüdlustele. Tasub mõelda, kuivõrd otsustad asju ise, kuivõrd lähtud kellegi arvamusest.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kas sa ise saad aru, milliseid signaale teistele saadad? Kuna osaliselt tulevad need alateadvusest, ei pruugi sina märgata kõike, mis kaaslastele su juures silma hakkab.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits või Veevalaja! Algaval aastaringil on sul küllaga jõudu muudatuste tegemiseks ja oma saatuse kujundamiseks. Kui oled sündinud tänasel kuupäeval ega tea kindlalt, mis on su päikesemärk, pöördu julgelt astroloogi poole. Kui tead enda sünnikellaaega, võtab tõe väljaselgitamine vaid hetke.