Justin Timberlake ja Jessica Biel 2016. aastal. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
18. jaanuar 2021, 09:58

Justin Timberlake kinnitas viimaks, et tal on teinegi laps

Justin Timberlake kinnitas Ellen DeGenerese jutusaates lõpuks ometi kuuldusi, et temal ja ta näitlejast abikaasal Jessica Bielil on lisaks poeg Silasele ka teine laps.

Justin (39) paljastas, et tema ja Jessica teine poeg kannab nime Phineas. "Ta on vinge ja nunnu. Keegi ei maga silmatäitki," naljatas Timberlake. "Aga me oleme väga rõõmsad. Oleme väga rõõmsad ja õnnelikud. Väga tänulikud."

2012. aastal Itaalias naitunud staaripaari esikpoeg Silas tuli ilmale 2015. aasta aprillis. Bielil õnnestus teist rasedust lõpuni salajas hoida. Kuuldused pere suurenemisest levisid mullu juulis. DeGeneres paljastas, et tema oli väljaspool pereliikmeid väheste õnnelike seas, kes Jessica lapseootusest teadsid. "Me vist olime FaceTime'is ja sa ütlesid: "Kuule, saladust tahad teada?" ja siis tuli Jessica ja sa panid oma käe tema kõhule," meenutas DeGeneres. 

Uudis teise lapse sünnist tuli kaheksa kuud pärast seda, kui Timberlake oli New Orleansi baaris filmipartner Alisha Wainwrightiga käsikäes tabatud. Hiljem palus Timberlake sotsiaalmeedias oma käitumise pärast vabandust ja tõdes, et ei taha oma pojale halba eeskuju anda. "Ma jõin sel õhtul liiga palju ja kahetsen oma käitumist. [...] Vabandan oma imelise abikaasa ja perekonna ees, et nad pidid nii piinliku situatsiooni üle elama, ja võtan eesmärgiks olla parim abikaasa ja isa."