Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
17. jaanuar 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 18. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Alustad nädalat erilise hooga. Küllap plaanid äriasjad käima lükata, mõne õige eduka tehingu teha, oma tegevust laiendada. Ole seejuures mõõdukas, ära võta liigseid riske.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Uraani ja Jupiteri pingeseisu mõjul oled uuendusmeelne, ent on oht oma võimeid üle hinnata. Piirangud ei meeldi sulle, ent pead end siiski pidurdama ja lähtuma reeglitest.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sind valdab  rahutus ja elevus. Maailm on põnev, ümberringi on palju huvitavat, mida sa proovida tahaksid. On keeruline eesmärkidele keskenduda, tahad teha erinevaid asju.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sul on nõuandjaid, kes annavad soovitusi, mismoodi oma rahaasju korraldama peaksid. Kuula nõuanded ära, ent suhtu neisse siiski kriitiliselt.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tead täpselt, mis sulle meeldib ja mis mitte, mida sa lähiajal, aga ka pikemas perspektiivis saavutada tahad. Lähtud tegevuses eelkõige iseenda vajadustest.

Neitsi
23. august – 22. september

Ära pelga nõuannet küsida. Inimesed, kellega sul on ühised huvid ja ühised eesmärgid, aitavad sinulgi omi eesmärke paika seada ja leida nendeni liikumiseks õiget teed.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Toimub arenguid töises vallas. Sul tuleb olla paindlik ja muudatustega kaasa minna, ka oma ideid maksma panna. Vaidlused ja erimeelsused on seejuures loomulikud.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Saad aru, mis suunas minna, mida peaksid õppima ja mida tegema selleks, et areneda. Oma võimalusi võid näha uute inimestega vesteldes. 

Ambur
22. november – 21. detsember

Edu võib su tegevust saata nii isiklikus kui ka töises elus, ent äri- ja armuasju tuleb lahus hoida! Ära kiirusta sellega, et kallimat oma ärisaladustesse pühendada.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Näed võimalusi peamiselt isiklikus vallas, tähendagu see siis armuelu või laste tulevikuga seotud püüdlusi. Mõni unistus võib ootamatult kiiresti täide minna.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sinu soovid on õige suured – tahad saada kõike ja kohe! Võimalik on teha totaalne läbimurre, viia ellu ammu ette valmistatud plaanid. Lihtsalt õhinapõhise ideega sa edu ei saavuta.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Mõte liigub kiirelt ja paindlikult. Plaanid üsna julgelt tulevikku, olles valmis suuremateks investeeringuteks. Need tuleks eriti põhjalikult läbi mõelda ja riskid hajutada. 

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Uuel eluaastal oled liikuv ja uuendustele aldis. Maailm muutub tohutu kiirusega ning sa pead suutma voolus püsida, seega tuleb sul ennast arendada ja muudatustega kaasa minna. Vaja on õppida, areneda, uusi asju proovida, ent seejuures siiski jääda nende teemade juurde, mis sind tõeliselt huvitavad.