Betty WhiteFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
17. jaanuar 2021, 10:00

Näitlejanna Betty White saab täna 99aastaseks!

Komöödiasarjast "Kullakesed" tuntud Betty White tähistab täna 99. sünnipäeva. Armastatud koomik usub, et tema kõrge ea saladus on positiivne hoiak. Ta püüab kõiges alati midagi head leida.

White rääkis enne sünnipäeva ajakirjale People, et eelistab elu päikselisema külje pealt vaadata. "See teine külg ei meeldi mulle. Positiivne külg on palju toredam."

As Betty White approaches her 99th birthday, the beloved comedienne is sharing her tips for always finding the bright side of life. ❤️

Posted by People on Kolmapäev, 13. jaanuar 2021

1922. aastal Illinois' osariigis sündinud Betty unistas tüdrukupõlves metsavahi ametist. Toona aga polnud see naistele lubatud. Unistus läks täide, kui Betty oli 88aastane: toona kuulutas USA metsateenistus ta aumetsavahiks.

Raugematult vitaalne Betty mängis "Kullakestes" küll sõbrannadeseltskonna naiivitari, kuid teleajaloos on tal lausa teerajaja staatus. White oli esimesi naisi, kes haaras televisioonis ohjad enda kätte: tema "Elu Elizabethiga" oli esimene komöödiasari, mille produtsent oli naine. 

1970. aastail hiilgas Betty White komöödiasarjas "The Mary Tyler Moore Show". 88aastasena naasis "Kullakeste" staar ekraanile iganädalases komöödiasarjas "Hot in Cleveland" (2010-2015).