Inimesed

ÕL VIDEO | Tiktokker Desiree Mumm paneb Eesti meeste truuduse proovile: petetakse isegi lapseootel naisi (9)

LISA KOMMENTAAR

Hommikulugeja16. jaanuar 2021, 09:02
Nii noorel preilil on roosad prillid ees. Petmisi ei saa õigustada, aga neid tuleb ikka õigustamata või õigustatult elu jooksul ette. Püüame parimat, et sellepärast ei kannataks meile kallid inimesed. Eksimused käivad mööda inimesi, mitte kive ja kände.
Oswald16. jaanuar 2021, 11:07
Normaalne mees ei jookse iga lehtsaba järele vaid hoiab ikka oma naise ja laste poole.
Spa16. jaanuar 2021, 08:38
Sellise naise juurest läheks kohe ise ära, kes minuga "eksperimenteerib". Kas armastatakse inimest või munka? Plika ei saa veel aru, et maailm pole must-valge. Ning statistiliselt petab ta oma teist poolt varem või hiljem.
Oswald16. jaanuar 2021, 11:08
Jah! Kui aru peas pole siis muidugi jookseb külapeale kell ripakil all...
Üks teine naine16. jaanuar 2021, 01:11
No sellele blondile diplomaadile on näkku kirjutatud, et Orgu seljas ( või õlgadel) liuglemine oli vajalik esmase kuulsuse saavutamiseks ja nüüd see siin sellest järgmine samm. Mina tema asemel ei julgeks selliseid eksperimente korraldada, mõni petetud mehepoeg võib väga pahaseks saada!
Riivo16. jaanuar 2021, 00:09
Kas mõni mees on teinud naistega sarnase katse? Kindlasti peaks suhtlema pikemalt, kuidas naised langeks sama konksu otsa?
Urmas15. jaanuar 2021, 21:52
"Nüüd ma aga mõtlen, kuidas see sobitub minu influence'imise ja muusikaga. Samas leian, et ma pole midagi valesti teinud – pole ropendanud, kedagi sõimanud ega skandaale tekitanud.“ Loodan väga, et EV Välisministeeriumil on ikka suurem valik, enne kui hakata palkama diplomaate tiktokerite hulgast.
Helen15. jaanuar 2021, 21:25
Ei suuda küll kõiki õnnetuid hukka mõista, kes selle tädi konksu otsa on aetud. Kui inimene viisakalt ära ütleb, et puhka jalga, siis võiks lugu sellega ka lõppeda. Aga mida peab üks mees tegema, kui (tegelikkusest päris palju erineva) ilusa profiilipildiga tütarlaps lihtsalt peale käib ja piinlikult kohtumist mangub? Lõpuks ütlebki, et no vaatame, saame siis kokku ja see ongi kogu töövõit, mida kodusele intrigandile screenshoti näol edastada? Ausalt? Sellistel naistel pole mehi vajagi, elage üksi.
Troll15. jaanuar 2021, 17:33
Ja see on meil siis esiuudis lehes?