Dustin DiamondFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
15. jaanuar 2021, 09:26

„Päästja koolikella“ täht Dustin Diamond põeb vähki

1990. aastate noortesarja "Päästja koolikell" tähe Dustin Diamondi esindaja kinnitas kuuldusi, et USA koomik põeb vähki. "Asi on väga tõsine," vahendab People. "Tal on väga suured valud."

Sel nädalal kirjutas TMZ.com, et Diamond (44) viidi nädalavahetusel Floridas suurte valudega haiglasse. Levisid jutud, et Screechi rollist tuntud koomik võib põdeda vähki - seda olevat tema suguvõsas esinenud, ka Dustini ema suri vähki.

Nüüd kinnitasid Diamondi esindajad tema Facebooki lehel kurba uudist. Ajakirjale People tehti pikem avaldus: "Võime kinnitada, et Dustinil on tõesti vähk. Asi on väga tõsine, kuigi ootame endiselt rohkem üksikasju, mis peaksid laekuma varsti. Tal on väga suured valud."

Official Statement from Team Dustin: “ At this time we can confirm that Dustin does have cancer . Dustin Will disclose...

Posted by Dustin Diamond on Neljapäev, 14. jaanuar 2021

Diamondi esindaja rääkis "Entertainment Weeklyle", et koomik saabus haiglasse väga väsinuna ning jäi pidevalt tukkuma. Lisaks piinavat Diamondit vööohatis. Valud olnud väga suured. Nüüd aga on käsil keemiaravi. "Ta jääb haiglasse vähemalt veel üheks nädalaks ja siis selgub, millal ta koju pääseb."

"Järgmiseks nädalaks on meil palju parem arusaam tema seisundi tõsidusest ja võimalikest raviviisidest, mida ta mugavaks enesetundeks vajab." 

Diamond on ainus "Päästja koolikella" kuuest peaosatäitjast, kes sarja uusversioonis ei osale. Koomik on üle elanud keerukaid aegu ja olnud seadusega pahuksis - ta istus võõra mehe pussitamise eest trellide taga ning on vahele jäänud ka uimastitega.