Alari KivisaarFoto: Rauno Vahtre
Inimesed
15. jaanuar 2021, 07:32

Mis on saanud Alari Kivisaare ja Katrina Raiendi kohtuasjast? (7)

Raadio Sky Plus saatejuht Alari Kivisaar (53) kaebas tema vallandamist nõudnud petitsiooni algatanud Katrina Raiendi (26) augustis kohtusse, kuid sestpeale on asjas valitsenud vaikus. Kas Kivisaar on hagi tagasi võtnud?

"Mitte mingil juhul," ütleb Kivisaar Kroonikale ja lisab, et asjade seisu teab kõige paremini tema esindaja Robert Sarv. Advokaadibüroo Emerald Legal partner ja vandeadvokaat Sarv ütleb, et menetlusega lähebki lihtsalt aega. "Eeldatav otsus, lahend asjas võib tulla alles aasta lõpus," pakub advokaat.

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas. 

Juuni alguses Sky Plusi hommikuprogrammis USA massirahutusi kommenteerinud saatejuhtide Alari Kivisaare, Kristjan Hirmo ja Maris Järva julge sõnakasutus ärritas paljusid kuulajaid. Katrina Raiend, tuntud ka kui Katrina Indiana, algatas seepeale petitsiooni, kus nõudis Kivisaare eetrist eemaldamist. Oma allkirja andis sellele mitu tuhat inimest.

Kivisaar algatas Katrina vastu kohtuhagi ja nõuab 75 000 euro suurust kahjuraha. "Ma ei uskunud, et ta kohtu poole pöördub. Nii suur kahjunõue on Eestis ennekuulmatu," kommenteeris Katrina Õhtulehele. 

"Kui ühel hetkel avastad, et keegi on võtnud täiesti tühja koha pealt endale eesmärgiks sinu ja su perekonna elu hävitamise, siis parim sõna, mis seda tunnet iseloomustaks, on vastik," rääkis Kivisaar Kroonikale augusti lõpus. 

Alari sõnul lõi toimuv ka tema kaasa ja laste elu tavapärasest rütmist välja. "Terve mu pere on väga häiritud. Nad ei suuda siiani mõista, kuidas võib ühes noores neius nii palju viha ja kurjust olla, et sellisel viisil seda välja elada."