Elizabeth IIFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
14. jaanuar 2021, 10:49

VANGLAKARISTUS: Elizabeth II noor sugulane ahistas monarhi ema lapsepõlvekodus võõrast naist

Elizabeth II sugulane Simon Bowes-Lyon (34) mõisteti seksuaalse ahistamise eest trellide taha. Aadlisoost mees oli võõrale naisele kallale tunginud kuninganna ema lapsepõlvekodus Glamise lossis.

Simon Bowes-Lyoni vanaisa oli kuninganna emapoolne onupoeg. Daily Maili andmeil oli lord Strathmore'i tiitlit kandev mees tunginud purjuspäi oma 26aastase ohvri tuppa, kus too parajasti magas, ajanud talle käed külge ning kuulutanud, et astub temaga suguühtesse.

Simon Bowes-Lyon, the 19th Earl of Strathmore, drunkenly groped the woman and pushed her onto a bed, stating: 'I'm going to f*** you.'

Posted by Dundee Evening Telegraph on Teisipäev, 12. jaanuar 2021

Dundee Evening Telegraph kirjutas, et Samiks kutsutav naine ööbis lossis seoses luksusliku reisiajakirja korraldatud reklaamisündmusega. Kohtudokumentides kinnitas ta, et polnud päeval Simoni vastu vähimatki huvi üles näidanud. Ometi pressis mees öösel tema tuppa, istus voodiveerele ja hakkas käperdama.

Naine nõudis korduvalt, et aadlik toast lahkuks, püüdis tema eest pageda, kuid see ei õnnestunud. Viimaks sai ohver ahistajast lahti. Kuid Bowes-Lyon olevat veel haavunud, kui naine tal p**sse kerida käskis, ja kuulutanud: "Sa oled ebaviisakas, alatu, paha ja hirmus inimene!"

Bowes-Lyon ütles hilisemas avalduses, et häbeneb oma tegusid väga.

Intsident leidis aset mullu veebruaris Bowes-Lyoni esivanemate lossis Šotimaal, kus veetis suure osa oma lapsepõlvest Elizabeth II ema, samuti Elizabethi nime kandnud kuninganna (1900-2002).