Paul ja Heather 2004. aastal. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
15. jaanuar 2021, 19:23

Paul McCartney kurikuulus eksnaine Heather Mills kihlus noore kallimaga

Heather Mills oli 15 aastat tagasi Suurbritannia vihatuim naine: autoõnnetuses jala kaotanud eksmodelli sõimati labaseks õnneõngitsejaks, kes on tuksi keeranud rahvusliku aarde, The Beatlesi legendi Paul McCartney elu. Räige lahutusmadin jõudis lõpule, Sir Paul leidis uue armastuse – ning nüüd tüürib Heathergi taas abieluranda.

Briti kõmulehe Daily Mail andmeil kihlus Paul McCartney eksnaine Heather Mills jõulude eel oma uue partneri, filmiprodutsent Mike Dickmaniga. Tabloid tituleeris 53aastase Heatheri uue kallima tema toyboy'ks: Mike on naisest 17 aastat noorem. Armulugu on kestnud umbes poolteist aastat.

UUS VÄLJAVALITU: Heather Mills ja Mike Dickman 2019. aasta novembris Londonis auhinnagalal „The European Diversity Awards“. Foto: Vida Press

Uudis Heatheri kihlumisest saabus 13 aastat pärast tema kurikuulsat lahutuslahingut Sir Pauliga (78). Legendaarne laulja oli Heatherisse armunud pärast oma kauase abikaasa Linda McCartney surma. Ameerika päritolu muusiku, fotograafi ja loomakaitseaktivisti tappis 1998. aastal 56 aasta vanuses rinnavähk. Uus armastus tabas nelja täiskasvanud lapsega leskmeest nagu pauk luuavarrest. Paul oli lohutamatus leinas ning kavatses elada mungaelu. „Linda oli mu ainus armastus ja oli väga ebatõenäoline, et midagi sellist enam juhtub,“ rääkis ta hiljem ajakirjale Rolling Stone. 

Kuid täpselt aasta pärast kalli kaasa surma jäi Paulile ühel heategevusüritusel silma kaunis ja vapper noor naine – endine modell Heather, kes oli liiklusõnnetuse tagajärjel kaotanud altpoolt põlve vasaku jala. Paul tundis, et uuest naisest huvitudes murraks ta Lindale truudust. Kirg endast veerand sajandit noorema Heatheri vastu ajas teda meeleheitele. „Aga ma rääkisin sellest kõigest Lindale ja hakkasin saama sõnumeid, et ta ei paneks pahaks,“ jutustas Paul Rolling Stone'i intervjuus, täpsustades, et oli abikaasa arvamust välja lugenud loodushäältest. „Esitad endale tähtede all küsimuse, ja äkki huikab orust öökull.“

Süüdistused uimastisõltuvuses ja vägivallas

Paul söandas uue suhtega avalikkuse ette tulla 2000. aasta jaanuaris. Heatheriga kurameerimine süstis temasse eluvaimu ja loomejõudu. 2002. aasta juunis peeti Iirimaal uhked pulmad. Oktoobris 2003 tõi Heather ilmale tütre, kes sai tema ema järgi nimeks Beatrice. 

Kuid juba mõne aasta pärast levisid kuuldused abielu karilejooksust. Heatherist sai Suurbritannia vihatuim naine – teda kutsuti labaseks kullakaevuriks, kes on brittide lemmikbiitli elu tuksi keeranud. Inetuks kiskunud lahutusprotsessil, kus Heather sarjas oma meest vägivaldseks joodikuks ja narkomaaniks, mõisteti Heatherile Paulilt välja hiigelsumma 24,3 miljonit naela, mis oli siiski vaid viiendik Heatheri nõutud summast.

Paul on nimetanud Heatheriga naitumist oma elu suurimaks veaks, kuid toonitanud: tänu nende abielule on tal Beatrice. The Beatlesi staar pole õnneks üksi. 2007. aasta novembris hakkas ta kohtuma kauni Ameerika ärinaise Nancy Shevelliga, kes on ameeriklanna nagu Lindagi ja on samuti põdenud rinnavähki. 2011. aasta mais teatati nende kihlusest ning pulmad peeti sama aasta oktoobris sealsamas Londoni vanas Marylebone'i raekojas, kus olid paari pandud Paul ja Linda.