Foto: Instagram/hetit
Inimesed
14. jaanuar 2021, 09:14

Heti Tulve ja Kaur Kender põevad koroonat väga raskelt: „Veepudeli korki on isegi raske maha keerata, meeletu nõrkus.“ (28)

Londonis joogainstruktorina tegutsev seltskonnategelane Heti Tulve teatab Instagramis, et põeb juba nädal aega koroonat. Sellesse on haigestunud ka tema kallim Kaur Kender. 

Jõulud veetis Inglismaal elav paar Eestis, kuid praeguseks on nad tagasi Londonis, kus nad ka haigeks jäid. "Haigus on väga raskekujuline. Köha matab hinge, jube väsimus, liigesed valutavad, lihased valutavad, peavalu, palavik... Veepudeli korki on isegi raske maha keerata, meeletu nõrkus," loetleb Tulve Õhtulehele sümptomeid. "Nüüdseks juba nädal aega täiesti pikali maas."

Voodis lamav Heti postitas teisipäeval Instagrami foto, millel hoiab kätt otsmikul ja kirjutab: "Koroonapäevikud, päev 7". Ööl vastu neljapäeva postitas ta ka vana joogavideo. "Viimane kord käisin treeningsaalis eelmise aasta lõpus. Ma ei jõua ära oodata, millel jälle treenima saan hakata," kirjutab naine. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heti (@hetit)

 

Suurbritannia on koroonaviirusega nakatumise edetabelis maailmas viiendal kohal. 13. jaanuaril tuvastati viirus 47525 inimesel.