Laura PõldvereFoto: Erlend Štaub
Inimesed
12. jaanuar 2021, 14:42

KUI ARMAS! Kallim kiidab Laura Põldveret taevani: olen maailma kõige tänulikum (3)

Laura Põldvere õrritab oma fänne sotsiaalmeedias sellega, et paljastab kolmapäeval suure uudise. Tema kallim Kaspar Hang elab samuti Laurale kaasa ning avaldas imearmsa postituse, kus kiidusõnu jagab.

"Ma olen maailma kõige tänulikum eelmisele aastale, mis tõi mu ellu nii erilise pärli nagu Paula Mustikas (Laura kasutajanimi Facebookis – toim.). Ma polnud varem kellelgi kohanud nii suurt pühendumust, töökust, distsiplineeritust ja kirge oma töö vastu – imetlusväärne, mul on veel palju õppida! Kevadine koroonakriis lõi mind rivist välja ja siht silme eest hakkas kaduma. Tema seevastu lõi päevale struktuuri, pani minutilise täpsusega paika tegevuskava ja täitis kogu oma päeva enese arendamisega. Lisaks kasvatas veel minusugust last.

"Edu saabub siis, kui ettevalmistus kohtub võimalusega" – Laura ettevalmistus on olnud kogu aeg on the highest level, oli vaja vaid uskuda, et peagi saabub võimalus. Võimalus, mille nimel Laura on terve elu tööd teinud ja pingutanud.. On lõpuks saabunud! Stay tuned – 1 day to go. Ma olen nii uhke sinu üle! Aitäh, päriselt! Aitäh, et inspireerid ja muudad maailma! Armastan sind," kirjutab mees.