Tele

Kas on võimalik, et „Kuuuurija“ vahetab taas kanalit? Jüri Pihel: tegime Lustiga uue pika lepingu ja meil läheb väga hästi (6)

LISA KOMMENTAAR

Lugeja12. jaanuar 2021, 15:25
Katrin oled tubli,pane sama lustiga edasi.
lullak12. jaanuar 2021, 14:00
Lusti ettevõttega sõlmitud pikk leping, räägib Pihel. Hea teada, et neil hästi läheb. Lusti ettevõtted Salmeleelu OÜ ja OÜ Linda, seal ei tööta juba registrite andmetel pool aastat ühtegi töötajat ja ei tasuta tööjõumakse. Kas Pihelit murelikuks ei tee, et kes selle lepingulise teenuse neile osutab? Ja kaua ajakirjanik Lust omadega välja tuleb kui juba pikemat aega töötasu ei saa? Loomulikult vöib ta olla elukaaslase ülalpeetav. Aga ajakirjanik Lust kui tahaks tihti riiki ja selle ameteid kritiseerida võiks selle riigi toimimisse ka ise maksudega panustada.
radist12. jaanuar 2021, 14:43
London Lusti ajakirjanikuks nimetamine on selge ajakirjanduslik liialdus.
Lollus12. jaanuar 2021, 13:33
on intrigandiga, kes otsib vaid sensatsiooni, selleks valmis asju vastupidiselt näitama, pikaajalist lepingut sõlmida. Aga peale Reporteri, pole teilt niigi midagi vaadata.
Pole enam mingit reporterit on Kaltsu-Anni Show.12. jaanuar 2021, 16:41
on12. jaanuar 2021, 23:14
kanal 2-s kõik filmid suurte tiitritega ja hea lugeda aga err omas programmis kasutab kirbusi tta ja no ei saa etv-d palju vahtida- silmad juba pooltunni järel valutama hakanud...Lust lase aga edasi, teinekord trehvan vaatama ja enne reklaami kanalit ei vaheta- põhimõtteliselt reklaami ajaks valin teise kanali, ak on igapäevane kui just midagi tegemas pole- maal töid jätkub.