Katrin LustFoto: Martin Ahven
Tele
12. jaanuar 2021, 12:28

Kas on võimalik, et „Kuuuurija“ vahetab taas kanalit? Jüri Pihel: tegime Lustiga uue pika lepingu ja meil läheb väga hästi (6)

Nii Kanal 2 kui TV3 on viimasel ajal saanud oma etteotsa uued tegijad – Kanal 2 omanikeringiga liitus teleekspert Jüri Pihel ning TV3 loovjuhina astus senise programmijuhi Raimo Kummeri asemel ametisse Urmas Eero Liiv. Mäletatavasti lahkus Katrin Lust 2019. aastal päevapealt "Kuuuurijaga" TV3-st. Kas Liivi naasmine viib ta taas kanalivahetuseni?

Urmas Eero Liiv on "Kuuuurija" idee autor ja ristiisa. 2019. aasta veeburaris teatas Lust aga, et kolib päevapealt saatega hoopis Kanal 2 ekraanile. Teleekspert Jüri Pihel nimetas siis "Kuuuurijat" prügitelevisiooniks ning Lusti selle kuningannaks. Eelmise aasta lõpus sai Pihelist aga Kanal 2 üks omanikest ning võiks arvata, et kui Liiv on TV3-s tagasi, liigub ka Lust peagi taas sinna. 

"Kanal 2 auditooriumi ootused Lustile on head ja ta sobitub meile igati. Tegime hiljuti uue ja pika lepingu ning meil läheb väga hästi," ütleb Pihel Kroonikale ning lisab, et muidugi on inimesed oma otsustes vabad, aga Lust on ka ettevõtja ja praegu on nende ja tema ettevõtte vahel väga asjalik leping. 

"Üsna pea lähevad eetrisse uued saated, täpsemini jaanuari lõpus ja kõik on tehtud hetkel nii, et me oleme Kanal 2 eetris. Seda, et me nüüd järgmine esmaspäev oleksime äkitselt TV3-s, ei juhtu," kinnitab ka Lust. 

"Niisamuti on mul kindel tunne selles osas, et kui ma peaksin tööst siin majas (Kanal 2 - toim.) ilma jääma, siis on mul, kuhu minna," usub naine, et Liiv võtaks ta kindlasti uuesti tööle.

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas.