"Seksi ja linna" näitlejannad 2008. aastal Londonis samanimelise mängufilmi esilinastusel.Foto: Reuters/Scanpix
Tele
12. jaanuar 2021, 10:03

OOTAMATU VASTUS: Parker kommenteerib Cattralli puudumist uuest „Seksist ja linnast“ (2)

"Seksi ja linna" näitlejannad Sarah Jessca Parker, Cynthia Nixon ja Kristin Davis teatasid sotsiaalmeedias, et tulekul on seriaali järg "And Just Like That". Paraku torkas silma, et uues sarjas pole kohta sekspomm Samantha osatäitjal Kim Cattrallil, kes on juba aastaid Parkeriga nugade peal.

Cattrall on toonitanud, et kui "Seksi ja linna" järg peaks teoks saama, ei kavatse tema selles kaasa lüüa. Ometi kurvastavad paljud fännid, et uues HBO Maxi seriaalis Samanthat näha ei saa - ta oli "Seksi ja linna" armastatumaid ja aplombikamaid tegelasi. 

Kuigi Kim on nimetanud Sarah Parkerit õelaks silmakirjatsejaks, kommenteeris Carrie osatäitja üllataval kombel Cattralli puudumist uuest sarjast. Kui keegi fänn märkis Parkeri sotsiaalmeediapostituse kommentaaris, et näitlejanna ja Cattrall vist ei meeldi teineteisele, kuulutas Sarah Jessica: "Ei. Küsimus pole üldse selles, et ta mulle ei meeldiks. Ma pole kunagi seda öelnud ja ei ütleks ka. Samantha ei kuulu selle loo juurde. Aga ta jääb alati osakeseks meist. Olenemata sellest, kes me oleme või mida teeme."

Iltalehti teatel vastas Parker ka teisele kommentaarile, kus kurvastati, et Kimi ja Samantha tegelaskuju uues sarjas näha ei saa. "Ka meie hakkame temast puudust tundma. Armastasime teda väga-väga."

Küsimusele, kas Cattrallil on uues sarjas keegi asemik, vastas Parker salapäraselt: "Meil on teile uusi lugusid."