"Puuduta mind" - Kai Tamm; Anu Saagim; Sirje Presnal
Puuduta mind
24. jaanuar 2021, 19:13

Vaata saadet "Puuduta mind" ÕL veebis ja FBs igal neljapäeva õhtul kell 18

Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida hiljem ka Soundcloudist 

„PUUDUTA MIND“ 169. SAADE | Kai Tamm õpetab tegutsema harmoonias kosmiliste rütmidega, abimeheks Avesta kalender

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele spetsialiseerunud Õhtulehe ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseks külaliseks on Kai Tamm, ülipopulaarse raamatu „Avesta kalender. Tarkused igaks päevaks“ koostaja.

Seekordseks saate külaliseks on Kai Tamm, ülipopulaarse raamatu „Avesta kalender. Tarkused igaks päevaks“ koostaja.

Miks on nii, et mõnel päeval lähevad asjad nagu „lepase reega“ ja teisel päeval oled oma asjadega nagu „kana takus“? Vastus on väga lihtne: esimesel juhul tegutsed harmoonias kosmiliste rütmidega, teisel juhul neile risti vastu. Avesta kalendri mõte seisnebki selles, et muuta enda elu lihtsamaks kasutades selleks Päikese ja Kuu päevade rütme. Eriti kasulik on see kalender oluliste sündmuste, mida on võimalik ette planeerida, paika panemisel.

Esmaspäev, 25. jaanuar 2021
12. Päikese päev 14. Kuu päeva algus 12.29

PÄEVA OLEMUS:
Päikese päeva märksõna on Kuu. See on astraalse puhastumise, õrnuse, halastuse ja emalike hoolte päev. Usalda vähem loogikat ja juhindu intuitsioonist. Kui miski ei õnnestu, siis nii ongi vaja, sest täna antakse igaühele just seda, mida ta on ära teeninud. See on hea päev Kuuga suhtlemiseks ja talle palvete esitamiseks. Kuid ära unusta, et pead vastu tulema ka teiste soovidele, mis on sinu võimuses.

"Puuduta mind" (Martin Ahven)

Edasi lugemiseks: