Andrei ZevakinFoto: Merilin Ulm
Inimesed
15. jaanuar 2021, 17:06

VIDEO | Andrei Zevakin vastab Austraalia strippari süüdistustele: selgitasin juba varem, et kanalil on moderaatorid (5)

Juutuuber Andrei Zevakin reageeris oma uues videos Austraaliast Eestisse saabunud strippar Justin McNairni populaarsetele TikToki klippidele. Kui enamjaolt oli Justini tagasiside videole positiivne, süüdistas hurmur, et tema fännide toetavad kommentaarid on kustutatud. 

Justin rääkis Instagrami stoorides, et hindab Andrei Youtube'i kanalit. "See on suurepärane! Ta teeb oma tööd ja naerutab inimesi. Tunneb ära inimesed, kes lähevad avalikkusele korda ja ütleb nendega seoses oma mõtted välja, mida ilmselt arvavad ka pooled eestlased. See video oli ülimalt naljakas," kiitis Justin.

Küll aga ei saanud Justin aru, miks on video alt kustutatud ära tema fännide positiivsed kommentaarid. "See on naljakas, aga on nagu on. See on sinu kanal ja võid teha mida tahad," lisas ta. 

Nüüd otsustas Andrei teha uue video, et tekkinud tülile selgitus anda. "Sellistel platvormidel nagu Youtube on võimalus oma kanalile lisada moderaatorid, kes haldavad kanali ümber toimuvat. Näiteks kui vaatate esmaesitlust on neil õigus inimesed, kes spämmivad, pausile panna ja kommenteerimine ära keelata või solvavad ära kustutada," ütleb ta.

Andrei sõnul ta isegi vastas Justini fännide kommentaaridele, tänas neid tagasiside eest ning selgitas juba siis, et moderaatoritel on õigus kommentaare kustutada. "Mul on ükskõik, milline see kriitika on. Vahet pole, kas positiivne või negatiivne," ütleb Andrei. 

Edaspidi lubab Andrei, et jätab vaid ühe inimese moderaatoriks. "Siis teate, et kui kommentaarid on kustutatud, tegin seda mina või tema."

 

Ka Justini kallim, blogija Triinu Liis Epner jagas Instagrami stoorides oma emotsioone. "Lahe saade, pole midagi halba öelda. Mulle Andrei meeldib," rääkis ta. Küll aga pidas ka Triinu Liis imelikuks, et kõik positiivsed kommentaarid, kus Justini kaitseks välja astuti, video alt kustutati. 

Andrei viskas Justini, kellel on TikTokis peaaegu miljon jälgijat, videote üle kõvasti nalja ja sealt ei puudu ka krõbedad kommentaarid. Muuhulgas tituleeris juutuuber Justini uueks TikToki kuningaks. "Loodan, et jäite uue kuningaga rahule. Ma tõesti loodan, et neid juurde ei tule," naeris Zevakin video lõpus.

Justin ei arvanud, et avalik huvi Eestisse saabudes sedavõrd suur on. "Ma ei oodanud seda, aga olen väga tänulik ja see tähendab meile väga palju," ütles ta Instagramis. 

"Mind hoiatati, et meedia puhub asja suureks, aga ma ei tulnud siia selleks, et kuulsust taga otsida. Tulin siia, et mälestusi luua, teha seda, mida armastan, ja inimesi naeratama panna. Saan aru, et minu töö stripparina on tavapärasest väga erinev, seda mitte ainult Eestis, aga see on okei! Kui tahate selle üle nalja teha ja mind maha teha, siis nii on, kuid see on minu kirg ja ma ei muutu kellegi pärast," tõdes Justin.