Justin PetroneFoto: Aldo Luud
Inimesed
10. jaanuar 2021, 16:15

Justin Petrone pruudiotsingutest: Eesti naised on väga järsud (55)

Ameeriklasest kirjanik Justin Petrone (41) rääkis saates "Hommik Anuga" oma värskest raamatust "Minu Viljandi", kus on kirjas ka see, et lahutatud mees otsib enda kõrvale uut südamedaami.

"See on tsitaat raamatust, et kui mehed on mõnda aega ilma naiseta olnud, lähevad nad hulluks ja ei mõista, miks. See on suur teema raamatus, et sa kõnnid ringi nagu üksik hunt – näljane ja sul on iha naiste järgi," rääkis Petrone.

"Itaalias näiteks on nii, et naised flirdivad isegi siis, kui näevad sinu sõrmust," tõi palju reisinud mees näite. Eesti naiste puhul tuleb ameeriklase hinnangul harjuda aga järskusega. "Kui täpsed, teravad ja otsekohesed mõned on," ütles ta ja lisas, et alguses võib jääda isegi mulje, et mees oleks justkui midagi valesti teinud. "Aga tegelikult ei ole, nad lihtsalt ongi sellist tüüpi, aga mitte kindlasti kõik. On olemas ka tugevad soome-ugri naised, kes tahavad meest ja võtavadki."

Ka võrdles kirjanik USA ja Eesti armuelu. "Nagu ma olen öelnud – Ameerikas kõik räägivad seksist, aga ei seksi. Eestis kõik seksivad, aga ei räägi sellest."

Justin ja Epp Petrone lahutasid abielu 2016. aastal. Paar tuvus aastal 2002. Neil on ka kolm ühist tütart.