Karl Vilhelm ValterFoto: Erlend Štaub
Saund
10. jaanuar 2021, 12:03

Karl Vilhelm Valter R2 Aastahitist: olen segaduses, et kas maakas oli tore tüdruk või mitte

Muusik ja "Rakett 69" seitsmenda hooaja võitja Karl Vilhelm Valter (20) käis koos räppar Eikiga (20) saates "Hommik Anuga", kus noored avaldasid muu hulgas arvamust ka Raadio 2 Aastahitiks valitud "Maaka" kohta. 

Karl Vilhelm tõdes, et Clicheriku & Mäxi muusika on täpselt selline, mille saab peale panna ja lihtsalt tiksuda. "Kui ma hakkasin analüüsima lähemalt sõnu, siis sattusin natuke segadusse. Ma arvan, et väga ei tohi hakata sõnu sügavamalt lahti mõtestama, siis läheb asi hirmsaks. Aga kui lased selle mõnusalt kõrvadest mööda, siis on täitsa tore," sõnas noormees, et "Maakas" pole otseselt tema maitse. "Ma olin lõpuks segaduses, et kas see maakas oli siis tore tüdruk või ei," lisas ta naerdes.

Loos "Maakas" kaasategev gameboy tetris meeldib talle aga väga. "Minu isiklik suur lemmik on tema projekt Catapulta."

Eik märkis, et on Clicheriku & Mäxi Instagrami jälgija ja nägi, kuidas noored räpparid seal enne Aastahiti valimist kõvasti kampaaniat tegid ning enda poolt hääletada käskisid. "Kui sul on hea ärivaist ja oskad teha ilusasti riimuvaid kaasahaaravaid lugusid, siis see läheb inimestele peale...Väga tore," sõnas luulemeister ja räppar. 

Karl Vilhelm Valteri sõnul on muusika mingis mõttes teraapia. "See, kuidas saad emotsioonid, millega enda sees ei oska midagi teha, kirja panna...," kirjeldas ta.

Muusik Karl Vilhlem õpib esimesel kursusel informaatikat. Kelleks ta aga siis lõpuks saada tahab? "Mulle ei meeldi see küsimus, et kelleks sa saad," vastas noorhärra ja lisas, et pigem on tal siht silme ees, kuhu tahaks jõuda 30. või 35. eluaastaks. "Võiks olla pere ja lapsed, lisaks ka majanduslikult võiks olla vabadus, et saaks hingata. See on see, mille nimel praegu tööd teha. Mis amet see täpselt on – sa kunagi ei tea, mis võimalus täna või homme uksele koputab."