Jeffree Star.Foto: VIDA PRESS
Inimesed
9. jaanuar 2021, 11:00

Meessoost meigiguru eitab kuuldusi salasuhtest Kanye Westiga

USA meigiguru ja kostmeetikatööstur Jeffree Star eitab kategooriliselt kuuldusi, nagu oleks tal suhe räppar Kanye Westiga.

Sel nädalal levisid meedias väited, et Kim Kardashian on otsustanud Kanye Westist lahutada. Nelja lapsega miljardäripaar naitus 2014. aastal. Kuid õige pea hakkasid sotsiaalmeedias ringlema kuuldused, et Kim tabas oma mehe salasuhtelt 35aastase meigiguru Stariga.

Star otsustas oma Youtube'i kanalil kõlakad kummutada. "Ma olen vallaline ... Ma ei maga mitte kellegagi," kinnitas Jeffree. "See on nii imelik ... nii tobe. Ma ütlen seda ainult korra: mulle meeldivad hästi pikad mehed." Räpimogul Kanye ülemäära sihvakas ei ole - tal on pikkust 173 cm.  Star toonitab: ta pole Westiga eales kohtunud.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeffree Star (@jeffreestar)

Daily Maili teatel vallandas kuulujutude TikToki staar Ava Louise. "Kanyel on salasuhe ühe hästi kuulsa iluguruga, meessoost iluguruga, seda teavad nende ringkonnas paljud," väitis Louise, kes on varemgi sotsiaalmeedias poleemikat põhjustanud. Märtsis filmis ta end lennukis prill-lauda lakkumas ning kuulutas Twitteris: "Ma olen nii rõõmus, et koroonaviirus kõik vanad inimesed maha tapab. Ma loodan, et järgmisena tapab ta minu - siis ma ei muutu eales koledaks!"