Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
15. jaanuar 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 16. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kui reaalsus raskena tundub, tuleb sul vaid silmad sulgeda ja unistustemaale rändama suunduda. Meeldivate mälestuste meenutamine loob hinges helge tunde.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tunned end tugevana, füüsilise töö tegemine on meelt mööda. Seejuures jälgi, et sa end üle ei pingutaks, ohtlikke tööriistu kasutades ole ülimalt ettevaatlik.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Vanema põlvkonnaga suheldes tuleb taktitunne sulle kasuks. Isegi juhul, kui keegi neist sind liigselt õpetab või kuidagi provotseerib, ürita rahulik meel säilitada.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Üsna ärritavalt võib mõjuda see, kui need inimesed, keda oled alati oma mõttekaaslasteks pidanud, sulle vastu vaidlema kipuvad. Sõpradega ära maailmavaatelisi teemasid jutuks võta.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kodused kohustused tunduvad ütlemata tüütud. Tahad puhata ja mängida, vastassoo tähelepanu nautida. Soodne päev armusuhete arendamiseks.

Neitsi
23. august – 22. september

Kui su tervis on suurepärane, siis on ka töövõime parem. Niisiis võta midagi ette selleks, et oma igapäevaseid harjumusi tervislikkuse suunas muuta.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Koduste probleemidega maadlemiseks ei ole päev hea. Pigem võta aega hobidega tegelemiseks ja enese arendamiseks selles suunas, mis on su huvidega kooskõlas.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Varu aega kallimaga kahekesi olemiseks, näiteks romantiliseks väljasõiduks. Lihtne on ennast avada, olla vahetu ja siiras. Südamest südamesse vestlused tugevdavad teie vahelist sidet.

Ambur
22. november – 21. detsember

Enne elulainetesse sukeldumist mõtle! Kohtudes veetleva vastassoost isikuga ära kaota ettevaatust – on oht, et impulsiivselt käitudes võid sattuda kahtlastesse afääridesse.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tahad tegeleda asjadega, mis pakuvad naudingut. Edevust on omajagu, välimuse eest hoolitsemine loob meeldiva ja kindla tunde. Vabalt võid end veidike imetleda!

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Põnevusega oled valmis kuulujutte kuulama ning neid ehk mõningaste täiendustega ka edasi levitama. Hoidu ettevõtmistest, mis tervisele ohtlikud võivad olla.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Esmatähtis on leida aega kalli inimese jaoks, väljendada oma tundeid nii sõnade kui tegude kaudu. Õrnad ja hellad kallistused, tähelepanelikkus ja tunnustus lähendavad teid veelgi.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Algaval eluaastaringil aitab sind edasi see, kui oled enese vastu aus, julged endale tunnistada oma hingelisi vajadusi ja ka nõrku kohti. Vajad kindlasti enda kõrvale inimest, kellega saad isiklikest teemadest rääkida. Armuasju oled romantiline, tahad kuulda ilusaid sõnu ja tunda hellitusi