Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
14. jaanuar 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 15. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Võid sattuda publiku ette sõna võtma. Arvesta, et su öeldul on suur tähtsus ja sa vastutad oma sõnade eest – hetkeemotsioonist lähtuvalt ära arvamust avalda.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kui oled kolleegide ja ülemuste suhtes heasoovlik ja abivalmis, saad tunda ka nende toetust. Võimalik on romantiliste tunnete tekkimine tööpostil.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Mida sa peaksid veel õppima selleks, et töös edukam olla? Milliste teadmiste puudumine on komistuskiviks saanud? Mõtle järele, vajadusel pane end kursustele kirja.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Äriasjus aitab edasi rahulik, kannatlik meel ja hea vaist. Läbirääkimisi pidades jätad endast meeldiva mulje, mis aitab sul kergemini kokkuleppeid saavutada.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tööl võib tekkida soodsaid olukordi, tähtsal ametipostil olevad inimesed soosivad sind. Võimalik, et satud koos töökaaslastega mitteametlikku olukorda.

Neitsi
23. august – 22. september

Ümberringi toimuv võib olla kuidagi vastuolus sinu väärtushinnangutega ja lapsepõlves välja kujunenud põhimõtetega. On oht kellegagi tülli pöörata.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Soodne päev äriasjade ajamiseks. Suudad end näidata parimast küljest, luua klientides heaolutunde. Sa ei pea pingutama, asjad kulgevad loomulikult ja kasulikult.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Näe vaeva, et tööga õigeks ajaks joonele saada, õhtu aga reserveeri kallimaga kahekesi olemiseks. Õhus on kirge, kõige loomulikum viis armastuse väljendamiseks on teadagi seks.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sa ei karda kedagi ega midagi. Seejuures võid oma positsiooni kindlust ja võimalusi üle hinnata. Ole mõistlik, hoidu riskimisest ja ohtlikesse olukordadesse sattumisest.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Oled avatud ja suhtlemisaldis, sulle pakuvad huvi teiste seisukohad. Otsid meeleldi tarkade ja kogenud inimeste seltskonda, sest nendega vesteldes saad vajalikku infot.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Ole kolleegide suhtes sõbralik ja toetav. Kui keegi tahab sulle oma muredest rääkida, kuula nad rahulikult ära. Töö sujub eriti edukalt juhul, kui saad fantaasiat rakendada.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tavapärased tegevused õnnestuvad hästi. Sul on püsivust ja jonni, nii saad hakkama ka niisuguste asjadega, mida oled edasi lükanud lihtsalt selle pärast, et tegevus on igav.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Algav eluaastaring pakub mitmekülgseid võimalusi. Kindlasti tuleb esikohale seada kohustused, teha ära asjad, mille eest sa vastutad. Energiat on sul palju, vältida aga tuleks egoismi – parimad ideed saavad teoks tehtud koos toetava meekonnaga. Aega tuleb leida ka puhkamiseks ja kallimaga kudrutamiseks.