Foto: Pixabay
Müstika
13. jaanuar 2021, 22:16

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 14. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Paned end tööl jõuliselt maksma. Oled konkurentidest tugevam, suudad neid edestada, ent sellega võid kelleski ka kadedust ja vastuseisu esile kutsuda.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Hästi võid end tunda õpetaja rollis. Teised aktsepteerivad ja kuulavad sind, suhtuvad ehk sinusse suure aupaklikkusega. Keegi võib sulle ootamatult armastust avaldada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sul on tohutult energiat ja soovi tegutseda. Tööl oled võimeline ulatuslikuks läbimurdeks, edasiviivaid otsuseid, riskimine võib end õigustada.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kui sa kedagi armastad, siis väljenda oma tundeid! Vahel tuleb julge olla ja ennast ületada. Kui praegused võimalused käest lased, siis hiljem kahetsed!

Lõvi
23. juuli – 22. august

Töine olukord võib olla pingeline. Teised näevad, et sa oled särav ja jõuline isiksus, et sinuga on raske võistelda. Hoia ohjad kindlalt peos ja suuna asju soovitud suunas.

Neitsi
23. august – 22. september

Sul tuleb oma julged mõtted ka teistele välja käia. Võta süda rindu ja tegutse! On võimalik nii mõndagi võita. Kui kõik ei lähe soovitud viisil, oled kogemuse võrra ikka rikkam.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Suhetes on pinget. Võimalik, et sinu otsustusjulgus ja südikus on teiste jaoks hirmutav. Selgita neile oma püüdluste tagamaid, koos olete eriti tugevad.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sul on lihtne oma mõtteid välja öelda. Kui teised sinu arvamust ei aktsepteeri, surud nad lihtsalt sõnadega vastu seina. Vaidlemise asemel võiksid keskenduda õppimisele.

Ambur
22. november – 21. detsember

Äritegevus pakub pinget. Eriti annab hoogu juurde soov konkurentidest parem olla, neile üks-null ära teha. Võidurõõm lisab veelgi julgust, tegutsemis- ja mängulusti.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Mida kõrgemal töisel positsioonil sa oled, seda raskem on päev. Ent omajagu sa ka naudid pingelist olukorda – taipad, et su sisemine jõuvaru on tohutu ja paned end maksma.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Varem läbi elatust on palju kasu, eriti töistes olukordades. Sul tuleb endale aru anda vigadest, mida oled kunagi teinud. Nüüd suudad olla targem ja tugevam.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Koosolekute pidamine ei ole lihtne, ent see võib olla hullupööra edasiviiv. Kui suudad lähtuda asjaolust, et vaidlustes sünnib tõde, siis pigistad keerukast olukorras parima välja.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Algamas on eriline eluaastaring, mil su elus võib toimuda suuri muutusi. Tähtis on, et julgeksid otsuseid teha, ise muudatusi algatada, enda vajadustest lähtuda. Kui kõigest vanast kümne küünega kinni hoiad, tulevad muudatused ikkagi, ainult et vastu sinu tahtmist.