Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
10. jaanuar 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 11. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Otsuseid ei ole vaja esimese hooga teha, keskendu sellele, et teha eeltööd, koguda infot ja panna selle põhjal paika esialgsed plaanid. Ehk on vaja ka kelleltki nõu küsida.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kas mõtled ja teed otsuseid oma peaga või lähtud teiste arvamusest? Koostöö tegemine ja mõtete vahetamine on kasulik, ent sa ei tohiks oma ideedest loobuda.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Mõte liigub kiirelt, sul on raske ühele teemale keskenduda. Ehkki satud põnevatesse vestlustesse, ei pruugi need kokkulepeteni viia.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Äriasjus on selge pea su parim abiline. Ära lähtu emotsioonidest, ole kaine ja arvestav. Kui vaja, küsi asjatundjatelt nõu ja korralda dokumente, ära mine mütsiga lööma.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Jaga oma mõtteid kaaslastega. Kui koostöös või isiklikus suhtes on tekkinud arusaamatusi või möödarääkimisi, siis ära seda maha vaiki, vaid võta asi jutuks ja lahenda probleem.

Neitsi
23. august – 22. september

Hea hetk, et mõttekaaslastega maha istuda ning edasisi plaane kaardistada. Teistega infot jagades saad targemaks, kui oled teistsugusele mõtlemisele avatud.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tead, kuidas ülemusega asjade ajamiseks õige suhtlusviis valida. Ka tema on inimene ja näitab ehk täna sulle oma haavatavat poolt. Ole siis toetav, mõistev ja diskreetne.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kui suhtluses kodustega on midagi lahti rääkimata jäänud, võta teema uuesti jutuks. On tähtis, et suudaksid seda teha rahulikul toonil, oma vaatenurka selgitades.

Ambur
22. november – 21. detsember

Lihtne on teistele oma seisukohti avada. Puhkehetkel mängid meeleldi mõttemänge, näiteks lahendad sudokusid või ristsõnu. Selline lõbustus on hea ka mälu treenimiseks.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Paraku tuleb tunnistada, et kõige raskem on aru saada iseendast. Sisemaailma vaatamine võib olla ka raske ja valus, ent sa ei tohiks praegu seda peljata.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Õnnestub mõtteid koondada. Vaimne töö sujub kenasti, oled tähelepanelik ja märkad ka detaile. Kui sul on vaja kirja kirjutada, näed vaeva, tahad sõnu perfektselt seada.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Suhtlemine võib väsitada, eriti juhul, kui su töö eeldab palju pealiskaudset kontakteerumist võõraste inimestega. Tahaksid omaette olla, segamatult mõtteid mõlgutada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Algaval eluaastaringil aitab sind edasi see, kui oled enese vastu aus, julged endale tunnistada oma hingelisi vajadusi ja nõrku kohti. Vajad enda kõrvale inimest, kellega saad isiklikest teemadest rääkida. Armuasju oled romantiline, tahad kuulda ilusaid sõnu ja tunda hellitusi.