Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
16. jaanuar 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 17. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Turvatunne ja hea läbisaamine lähedastega on ülioluline. Kui oled kellegagi tülitsenud, palu vabandust, ole valmis ka tema mõtetest ja tunnetest aru saama.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Suudad oma tunded sõnadesse panna või siis muul moel end loomingu kaudu väljendada. Päev sobib ka selleks, et senise kunstiloominguga publiku ette tulla.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Ole aktiivne, õpi ja arenda ennast, suhtle tarkade inimestega. Üksinda mossitama jääda ei tohi– mustad muremõtted röövivad energiat ja tekitavad mõttetut pinget.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Ühtekuuluvustunne ja usaldus seovad sind sõpradega. Tänased jutuajamised võivad minna väga isiklikuks ja hingeliseks, vaja on kedagi toetada, hea sõnaga julgustada.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Päeva mõjud toovad välja su tundelisema, õrnema poole. Vajadusel suudad ka kellelegi teisele selgitada, mida sa südames ja hinges tunned, mis sind tõeliselt puudutab.

Neitsi
23. august – 22. september

Võimalusel veedad päeva kodus. Võid olla veidike laisavõitu, kipud kohustusi edasi lükkama ja eelistad meeldivate asjadega tegelemist. Magusaisu võib olla tavapärasest suurem.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Väldi kokkupuuteid riiakate tüüpidega, suhtle inimestega, kes on meeldivad ja heasoovlikud. Kerged vestlusteemad aitavad sul pingetest vabaneda.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Keegi sugulastest või naabruskonna elanikest võib oma tegevusega sul kopsu üle maksa ajada. Paraku tülitsemine ja kellegi süüdistamine olukorda ei lahenda.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kui pead kellelegi midagi õpetama, siis võid raskesse olukorda sattuda. Ehk haarab keegi õpilastest ohjad enda kätte ja kukub targutama, sinul on aga keeruline temaga vaielda.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Töised teemad ei anna sulle ka puhkepäeval rahu. Kipud mõtlema mingitele jamadele, mis on sinu arusaamadega vastuolus. Proovi need mõtted homsesse edasi lükata.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Rahakotirauad hoia suletuna. Keegi võib väga osavalt sind keelitada ja mingit kallihinnalist toodet või teenust oskuslikult reklaamida. Ole tark, ära lase ennast õnge võtta!

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sinu väärtushinnangud on seotud minevikuga, eriti lapsepõlvega. Kui selle üle mõtled, võid selgemalt aru saada, mismoodi su arusaamad on välja kujunenud, kes on sind eriti palju mõjutanud.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Algaval eluaastaringil oskad elust rõõmu tunda. Tasub olla enda vastu leebe, lubada endale puhkust ja lõbustusi. Suhted vastassooga tihenevad, sinu elus on ilmselt palju headust ja armastust. Konfliktsete inimestega ei ole mõtet vaielda, pigem tasub neist eemale hoida, kellegagi ehk isegi suhted katkestada.